torsdag den 19. maj 2011

En hel dag med strik


Fem timer sad jeg og lyttede. Fem timer sad jeg med strikketøjet og strikkede. Jeg duer ikke til at lytte, hvis ikke mine hænder også laver noget. Kan jeg ikke strikke, ender jeg med at tegne.


fem timers strik


Fem timers strik skulle gerne fremkomme med noget fremviseligt. Men når det strikkede er et sjal, der efterhånden har så mange masker på pinden, at jeg slet ikke tør tælle og garnet er tyndt, bliver fem timer ikke til meget mere end fire og en halv centimeters fremgang.

Jeg vil have et stort sjal, og der er lang tid til jeg løber tør for garn. Jeg er ikke sikker på, jeg stadig synes lige så godt om garnet, som da jeg købte det. Måske er der alt for mange farver. Men det får være. Jeg vil have et stort sjal og jeg strikker i det garn, jeg nu engang er begyndt på.

Det er bare svært at beregne hvor mange mønstergentagelser, der skal til, før sjalet får en passende størrelse, når alting kravler sammen og skal strækkes temmelig meget til det endelige resultat.

Mønstret er Echo Flower Shawl, fundet på Ravelry og strikket af mange andre end mig. Jeg har kigget på rigtig mange af de andres projekter, men det er stadig svært at vurdere, hvor stort det egentlig bliver.

Jeg tror nu nok, jeg fortsætter lidt endnu.

5 kommentarer:

 1. Hej Pernille, jeg er ny læser af din blog, og her ser hyggeligt ud :-)
  Hvilket garn er det du bruger til Echo Sjalet, noget der skifter farve?
  Jeg har også lagret opskriften på Ravelry til et fremtidigt projekt for flot er det!
  Mange hilsner Vivian
  http://missv.bloggin.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare flot ud - og farverne er bare skønne. Det med mange masker kender jeg og bliver også nogle gange helt i tvivl om jeg når i mål. Men her gælder det bare om at tænke på hvordan du kommer til at se ud med det, når det er færdigt. Er overbevist om at det ser bare mega flot ud - mønsteret og det farveskiftende garn. Ville også gerne spørge efter garn og farve ?
  Håber du ellers har det godt !
  Sender en kærlig hilsen og mange gode kreative timer i weekenden - nu den har en dag mere. Nicole

  SvarSlet
 3. Hej Vivian og velkommen til :)

  Nicole, jeg ved ikke hvor smukt jeg egentlig synes det bliver, men det skal nok blive færdigt :)

  Jeg strikker i Kauni. Farven hedder EF. Jeg tror det er den røde, der i mine øjne stikker ud, men ikke om jeg trævler op :)

  SvarSlet
 4. Jeg synes, det ser rigtig godt ud, et kæmpearbejde, som jeg glæder mig til at se resultatet af

  SvarSlet
 5. Tak Lydert. Det tager nok et stykke tid endnu. Jeg har en Emiliekjole der er vigtigere at få færdig og heldigvis snart synger på sidste vers :)

  SvarSlet