mandag den 10. september 2012

Stilhed før storm


Jeg troede jeg vidste, at søndag skulle bruges til at få styr på alt det, der ikke var styr på.


I Lisbeth & Christians have - september 2012


I Lisbeth & Christians have - september 2012


Sådan skulle det ikke gå. Søndag blev til sofasidning, strik og absolut et minimum af anden aktivitet. Søndag gjorde godt.

Så godt at mandag allerede er mere end godt i gang. Der er ryddet og regeret. Fire maskinfulde vasketøj hænger nu til tørre i kælderen. Jeg flirtede lidt med tanken om tørring i det fri. Men jeg lod være. Ikke fordi vejret ikke er til det. Tværtimod. Snarere fordi jeg ikke tror, jeg vil nå hjem inden duggen sætter ind, og en hel dags tørring kan starte forfra.

Fire maskiner fylder godt. Så det gør jeg også. Heldigvis har vi masser af tørrerum, så da pladsen slap op, rejste jeg videre til det næste.

Flasker er afleveret, genbrugsglas smidt til genbrug. Reklamer er båret op, billeder af endnu et sjal taget, og i køkkenet har opvaskemaskinen sat slutspurten ind. Det ville være lækkert med en gang støvsugning, men det når jeg ikke.

Jeg vil nemlig hellere nå at vaske mit hår, inden arbejdsdagen, senere aftaler og forhåbentlig også en snak med uddannelsesvejlederen skal nåes.

Jeg tror endda lige, jeg kan nå at klemme en enkelt pind eller to ind, inden afgang. Men så er støvsugningen også for alvor afvist.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar