søndag den 16. september 2012

Et bip i minuttet


Da jeg nåede ned ad trappen i morges, blev jeg mødt af vedholdende bip fra et endnu ikke identificeret objekt. Nicklas, der ellers var den eneste oppe, havde ingen anelse om, hvorfra lydene kom.


Daisy Shawl


Jeg gik på opdagelse, og ledtes til skabet i bryggerset, hvor en boks af en art en gang i minuttet udsendte enerverende lyde. Det så ikke farligt ud, så jeg stålsatte mig lydene og satte mig i sofahjørnet med Emilies turkise garn.

Jeg strikker sjal til Tøsebarnet, der selv har valgt opskriften, farven og delvis garnet. Det bløde yndlingsgarn fra Rasmilla sammen med Daisyopskriften fra Ravelry bliver til en fin trekant med dryssede blomster.

Da min søster senere dukkede op, viste bippene sig at komme fra alarmboksen, der kunne melde at batteriet i stuesensoren trængte til en udskifting. De batterier der i sin tid var indkøbt til samme formål, viste sig at have en forkert facon, så da ungerne var sat af ved forlysteseslandet, fandt vi batterier, og hjemme blev udstyret skiftet.


Daisy Shawl


Til ingen nytte. Biplydene lyder stadig, mens apparaturet nu melder at stuesensoren er saboteret. Hvorfor er et godt spørgsmål. Alt er håndteret med behændighed, og med hensyn til hvad sådan noget bør udsættes for.

Man kan vende sig til et bip i minuttet, og med ørene indstillet på at høre, kan man også konstatere at der nu er så mange masker i Emiliesjalet, at der lyder seks bip inden alle masker fra den ene ende til den anden er strikket.

6 kommentarer:

 1. Prøv at taste koden ind og derefter på ok ligesom for at nulstille - det kan være at det hjælper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Brunhilde, de kunne ikke huske koden, men satser på at få fat på en der kan i morgen.
   Tak for tippet, jeg håber de finder ud af det :)

   Slet
 2. haha de bip, håber du får det til at holde op, men rart at du kan bruge det til du ved hvor langt du er :)
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Micha heldigvis er det ikke mine bip, men min søsters.
   Jeg er hjemme igen, hvor der ingen bip lyder, og så håber jeg de finder en løsning i morgen :)

   Slet
 3. Haha - luk øjnene og strik. Vend efter seks bip ;)
  Fornøjelig lille beretning fra en søndag med minutlyd - 60 i timen sådan cirka.

  SvarSlet
 4. Ja, Anette, sådan cirka. Og det er sjovt så hurtigt man helt holder op med at høre efter :)

  SvarSlet