lørdag den 27. november 2010

Sneklædte Rødovre


november 2010


Det sner. Det har sneet hele dagen. og natten.

Over alle de skrå vinduer ligger en dyne af sne, blænder for udsynet og giver et hyggeligt indelys. Vi kan ikke åbne vinduerne, så sner der ind, og det bliver helt umuligt at lukke igen. Vi ved det, for vi prøvede på toilettet i går. Der endte med et bjerg af sne indendørs og en større operation, for at lukke igen.

Hvor meget der er faldet, er svært at sige, men af størrelsen på puden, der ligger på bordet udenfor, vil jeg gætte på noget mellem tyve og tredive centimeter.

Jeg ved godt, der er meget mere andre steder i landet. Jeg glæder mig alligevel over det vi har og en tur i centeret var helt i orden, uden mulighed for cykler.

Når vi nu var der, gik vi forbi cykelhandleren, og snakkede lidt om, hvad ønskerne til en ny cykel kunne være, hvad der skal opmærksomhed på, og hvad der er godt at tænke over.

Gode tanker på en snevejrssdag, med lang udsigt til den næste tur på cykel.

2 kommentarer:

  1. I dag har jeg stillet min cykel ned i kælderen: Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at tænke på dig - og så låste jeg den fast til cykelstativet! Det havde jeg ikke gjort for et par dage siden....

    Jeg tror der noget noget tid, før vi får brug for cyklerne igen! :D

    SvarSlet
  2. Jeg skal helt sikkert også have en ekstra lås, når jeg når så langt Jens. Indtil da vil jeg bruge tiden godt og finde den helt rigtige cykel.. og lige nu ser det ud til, at jeg har god tid :)

    SvarSlet