tirsdag den 16. november 2010

En æra er slut


November 2010


I løbet af den sidste måned har vi i personalegruppen snakket en del om strukturomlægninger, ideer og nye tiltag. Bare uden at involvere ungerne.

Det blev de i dag. I første omgang vores medlemmer af brugerrådet, der greb de nye ideer og selv havde foreslag til projekter og aktiviteter. Senere blev de medlemmer, der havde meldt sig til spisning orienteret og snakken gik livligt over maden.

Vi er langt fra færdige og vi skal helt sikkert tænke mange tanker endnu, før vi har et færdigt koncept. Som udgangspunkt var der fra Chefens side lagt op til, at vores nuværende struktur skulle køre frem til jul, og vi derefter så småt skulle begynde på noget nyt.

Sådan blev det ikke. Ungerne sprang på og ugerne op til jul er derfor allerede fuldt besat med nye tiltag og nye aktiviteter.

Det betød pludselig, at i aften er den sidste aften med spisning og hygge efter de gamle normer. For det bliver helt sikkert ikke den sidste aften vi skal hygge og spise sammen. Næste gang bliver det bare under nye former og med nye hensigter. Næste gang bliver det ikke fordi, det er det vi plejer at gøre. Næste gang bliver det fordi vi planlægger spisning og hygge i fællesskab med en flok unger, der ønsker netop det.

Det er lidt mærkelig tanke at nu er det slut. Men der er langt mere spændende projekter at se fremad, og jeg glæder mig til at være en del af en ny struktur og nye tanker for hvordan vi skal bruge vores muligheder på den bedste måde.

2 kommentarer:

  1. Ja det er nogen gange lidt mærkeligt at vinke farvel til noget man egentlig synes godt om - fordi ethvert valg også indebærer et fravalg.

    Jeg håber jeres nye struktur ender med at blive bedre. Det er ikke hver dag man får chancen for at viske tavlen helt ren og starte helt fra bunden. Det bliver sikkert hårdt - men I får det jo så vidt muligt som I selv vil have det, når det hele er overstået.

    KH Karina

    SvarSlet
  2. Karina, jeg tror det bliver rigtig, rigtig spændende .. men helt sikkert også meget mere besværligt end det vi plejer - indtil alting igen kører på skinner :)

    SvarSlet