onsdag den 24. november 2010

Omvæltninger


november 2010


I de snart syv år, jeg har arbejdet i Caféen, har tirsdag været længe åbent og lange arbejdstider. Med reformering af aftenåbent er tirsdag ikke nødvendigvis længere længe åbent.

I går kunne jeg gå, da tiden nærmede sig den normale lukketid. Gå og efterlade min søde kollega, med femten unger, der alle glædede sig til aftenens risengrød og pakkeleg.

Det var en lidt mærkelig fornemmelse. Men også rart. For selvom der vil komme store omvæltninger, er jeg sikker på det bliver godt.

Og når jeg ikke skulle være der i aftes, er det fordi jeg skal være længe på arbejde i dag. Og når min søde kollega ikke skal være længe på arbejde i dag, men valgte at være det i går, er det fordi den hjemlige kalender også skal passes, og han ikke kan i dag.

Det giver mulighed for meget mere flexibilitet, flere aktiviteter for ungerne og tid til at planlægge spontane indfald.

Når jeg skal længe på arbejde i dag, er det fordi en vis troldmand har haft præmiere på det store lærred, og jeg sammen med mindst ti unger, tager turen mod København, City og Imperial.

Selvom vi når en eftermiddagsforestilling, bliver det alligevel sent, før vi når hjem igen. Og selvom vi kunne have taget til Fisketorvet og Cinemaxx, blev jeg endnu mere glad for min beslutning om det store lærred, den ekstra gode lyd og de bedste sæder, da et par stykker af drengene, fik julelys i øjnene ved udsigten til den store biograf, de kun har besøgt ganske få gange før.

Jeg glæder mig.

2 kommentarer:

  1. Kan I have rigtig god fornøjelse Pernille..her i huset er vi også flere der snart skal have fundet en dag til at få set Harry Potter

    SvarSlet