tirsdag den 2. november 2010

Flette, flette, flette


Taskeflet


Jeg strikker stadig. Jeg er nået hele to gange i rundt på starten af et ærme…

Men så var det jeg faldt over teknikken til flettede tasker. Teknikken, der vistnok startede med slikpapir og siden udviklede sig til at omfatte hvad som helst – bare helst genbrug.

Jeg har set dem, og savlet lidt over de små fine tasker af foldet papir. Jeg har set dem flere steder, både live og på nettet, men jeg har ikke kunne finde en beskrivelse, jeg kunne forstå.

Indtil jeg kom forbi hos Morskaber, der har lavet flere af de atråværdige vidundere.  At hun så også linkede til en beskrivelse, der bare virker, var næsten for meget af det gode.

Jeg prøvede først med små felter, så prøvede jeg med nogle større og endte med nogle midt imellem.

Senere fandt jeg et gammelt modeblad, fra dengang jeg var i Paris og ikke kunne tage hjem, uden at have ribbet en hel reol for blade med kjoler og inspiration. Et blad fyldt med brudekjoler og sider af en lækker kvalitet.

bevæbnet med bred tape fra tigerbutikken, til beskyttelse af papiret, og beskrivelsen gik jeg i gang og fortsatte, da jeg kom på arbejde. Foreløbig har jeg læst fremad og selvom beskrivelsen virker ganske tilforladelig, er jeg ikke i tvivl om at det kræver lidt fingersnilde.

Alligevel har jeg lokket de første to tøser til at vove forsøget. Så jeg fortsætter og måtte lige nå til samleleddet, da jeg nåede hjem efter arbejde – jeg skal jo gerne være et skridt foran, så jeg hele tiden kan fremstå som den voksne, der ved hvad det handler om.

Gad vide hvor mange jeg kan overtale til at folde i den kommende tid. Jeg er i hvert fald klar til mere.


foldet

1 kommentar:

  1. vil du ikk give mmig linket til hvordan jeg lære dette

    SvarSlet