søndag den 5. juli 2009

Sort snak


Eller at tale forbi hinanden, at misforstå, måske endda at glemme…

Ungerne fortsætter ferien hos deres far fra i morgen. For planlægningens skyld sprugte jeg for lang tid siden hvornår vi skulle regne med, at de skulle afsted. Svaret lød på, at de ville blive afhentet søndag eftermiddag mellem 3 og 4.

Godt så, det planlægger vi efter.

I morges indløb en sms om hvornår Emilie kom hjem i dag, for han ville nok komme og hente i løbet af dagen. Hmmm tænkte jeg og skrev tilbage, at det troede jeg ikke ville vække begejstring, vel vidende at Tøsebarnet har set frem til et døgns tid hjemme inden turen går videre.

Derfter hørte jeg ikke mere, før der her til aften indløb endnu en besked, der kort og klart meddelte at afhentning vil ske i morgen mellem 10 og 11.

Det var jeg ikke helt tilfreds med og sendte besked tilbage om, at jeg troede det skulle ske ud på eftermiddagen. Resulatet blev endnu en besked om at det kunne jeg jo nok forstå, det ikke skulle!

Endnu en besked blev afsendt herfra, med ønsket om at blive inddraget i planlægningen, en simpel forespørgsel ville have været rart. Vi er hjemme i morgen, har ikke de store planer, men jeg ved Emilie har planlagt pakning osv efter eftermiddagsafhentning….

Jeg har ikke fået noget svar, til gengæld slog det mig at den første besked om afhentning mellem 3 og 4 nok er gemt og glemt, og der i den anden ende af mine afsendte beskeder står en mand og tænker sit.

Hvor er det bare vigtigt at være enige om at aftaler er aftaler og ikke bare tilfældige bemærkninger sagt uden helt at vide, hvad planerne bliver eller måske bare glemt!

Jeg ved godt, det ikke er sidste gang det sker, jeg skal så måske bare lære at konfirmere aftalerne og være helt på den sikre side næste gang.

6 kommentarer:

  1. Losarinas Mor, det er så træls :(

    SvarSlet
  2. Det er nok desværre det der sker, især fordi man sender sms'er frem og tilbage. Det er ikke altid lige fedt at skrive, uden at være sikker på at aftalen så bliver husket.

    Har det løst sig nu så??

    SvarSlet
  3. Henriette, de blev hentet og tog glade afsted. Barnefaderen fik sagt, at det havde han da vist lige glemt at fortælle, han havde lavet om langt tidligere!

    Desværre er det ikke et enkeltstående tilfælde, og det kan til tider gøre mig så træt :(

    SvarSlet
  4. Det virker bare så bekendt :(

    SvarSlet
  5. Mette, jeg et ved at nå til konklusionen, at det er en naturlov :(

    SvarSlet