onsdag den 22. juli 2009

Se min kjole


karrusel

Efter frilandsturen i går, satte jeg Emilie på en bus fra Lyngby station, mens jeg fortsatte med toget mod byen og en aftale med Bedsteveninden.

Foran Palads står et kæmpe hjul, jeg ikke tidligere har set. Måske jeg er gået glip af noget og hvorfor mon den ene vogn er anderledes og VIP beskrevet  udenpå?

Karrusel

Turen gik først mod pakistansk mad, siden biografen, for det var tirsdag og min kvikke Bedsteveninde er altid den der husker at jeg kan komme billigt i biograften tirsdag aften sammen med veninden og Telia.

Vi så Se min kjole, der i den grad var tilbage til nutiden. En barsk film, der beskriver uden at være blødsøden. En film, der sætter tanker igang og efterlader en i en sindstilstand af stilhed.

I aften venter endnu en film. Harry Potter, som sønnikke egentlig skulle se sammen med en kammerat, men det er ferie og kommunikation besværgeliggjort. Jeg glæder mig til en aften alene – bare Ungersvenden og jeg.

4 kommentarer:

  1. ok, så er der lige rejst et kæmpe hjul ! Jeg lever vist i min egen lille bobbel, det har jeg slet ikke hørt om !
    2 film på en dag :-)
    Det bliver da hyggeligt med dig og sønnen alene :-)

    SvarSlet
  2. Min tanke var også noget i retning af; hvor kom den fra.
    Det var nu ikke to film på een dag. Den første så jeg i går aftes, sammen med Bedsteveninden, mens Harry Potter var i dag :)

    SvarSlet
  3. Hej Pernille, jeg var også forbi KBH i weekenden, nærmere palads og det kæmpe pariserhjul.. og hvorfor lige placere det dér? Det forstår jeg ikke..

    Rigtig god Harry Potter dag..

    SvarSlet
  4. Jeg forstår det heller ikke Christina. Der er ikke meget plads, der lige foran Palads... Det virker lidt som om enhver storby med respekt for sig selv skal have sådan et hjul i øjeblikket ;)

    SvarSlet