tirsdag den 11. december 2018

Babylykke

Vi havde besøg i weekenden. Besøg af Oscar.

Han er en usædvanlig nem baby. Ikke meget vrøvl med ham. Jo, jo han bliver ked og gør opmærksom, når han ikke er tilfreds, og han kan også have tidspunkter, hvor ingenting er godt nok. Men han kan også have en fest, pludre længe og savler så alt bliver gennemblødt i løbet af nul komma fem.

Han er en smule reserveret. Ikke alle bliver belønnet med smil. Men når først han beslutter sig, er smilene stor og røverhistorierne lange.

Han sover godt. Om natten. Knap så længe i dagtimerne. Så det gjaldt om at udnytte de hele eller halve timer, når han besluttede sig for en lur.

Til gengæld sover han om natten. Natten mellem lørdag og søndag sov han næsten otte timer i streg. Så længe at jeg vågnede og tænkte om ikke snart han skulle have mad. Det skulle han ikke, og så sov jeg videre, til langt han ad morgenen og en pludrende baby.

Tøserne kom hjem søndag, overtog barnepasningen, mens jeg løb i kælderen og vaskede alt det brugte, så hjemkomsten ikke blev overskygget af alt for meget vasketøj. De synes det var skønt med en baby.

Selv Anders måtte overgive sig, og selvom han for evigt vil nægte, er han afsindig hyggelig med en baby.

I går kom han igen. Mandag er svømning og Oscartid hos os.

Vi glæder os allerede til næste mandag.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar