tirsdag den 25. april 2017

Update på kattene


En af de sidste dage kattene var hos os, bestilte vi mad udefra. Maden kom i en brun papirspose, som Anders satte ned på gulvet.

Mens vi spiste forsøgte først Stalin at hoppe op i den. Ikke særlig elegant. Han opnåede kun at få posen til at brase sammen. Og så gik han igen.

Bagefter foldede jeg posen ud igen, hvorpå Naya satte af og hoppede i. Der sad hun så - temmelig længe og kiggede ud. Det var lidt svært - det med at kigge ud - for posens kanter var lidt for høje til at kunne kigge op over.

Men hun sad der længe.

I går var dagen for operationen, der skal der sætte en stopper for fremtidige løbetider. Daniel kunne ikke nå aflevering inden arbejde, men han kunne godt nå at hente. Anders havde derfor lovet at stå for afleveringen og måtte temmelig tidligt op i går morges.

Fremme hos Daniel, stoppede han kræet i transportkassen, lukkede låget og fodrede Stalin. Måske derfor gik det helt hen over hovedet på den gråpelsede, at resten af husholdningen, sammen med Anders, forsvandt. Stalin havde nemlig ligesom Naya fastet, så hun var klar til operation.

Fremme hos dyrlægen, kendte de Naya og tog godt imod. Dyrlægen hentede hende op af kassen og satte hende på vægten tre gange før det lykkedes at få et mål. Når jeg mener hun er lille og fin, er det vist ikke helt ved siden af.

Hun vejer 2,4 kilo og dyrlægen kunne fortælle at hun er fire et halvt år gammel. En nærmere undersøgelse viste også at hun er i god stand og har fine ører. Da dyrlægen sagde: Kom lad os finde et bur til dig. Og måske en bakke, mente Anders ikke det var til ham, og skyndte sig hjem igen.

Daniel hentede i aftes. Hun havde det godt, var en smule groggy men det gik hurtigt over. Mon ikke hun kommer sig hurtigt.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar