søndag den 2. april 2017

Kolonihavehygge


Eller kolonihavelykke.

Eftermiddagen og aftenen er brugt i den skønneste kolonihave.

Sammen med et par af de skønne.

Berit rykkede ind i går. Lotte og jeg cyklede, medbringende tapas og astii. Og snak. Masser af snak. Det blev skønne timer i dejligt selskab i solskin på den overdækkede terasse.

Lotte havde lånt sønnikes cykel, og det er somme tider måden at opdage podernes cykler trænger til eftersyn. Hak i gearene og en kæde der røg af på vej op ad den sidste bakke. Heldigvis var vi lige rundt om hjørnet, og trak gennem haveforeningen mod det fine lille hvidmalede hus.

Inden vi tog hjem, var cyklen vendt på hovedet, kæden sat fast og baghjulet strammet op. Det viste sig senere at det også hjalp på den hakkende gangart fra vejen ud.

Vi kørte hjem inden mørket satte ind, og nåede Brøndby Stadion netop som aftenens kamp var slut. Mange mennesker skulle hjem, mange biler skulle ud - flere med folk bag rattet, der ikke nødvendigvis så sig for.

Det var ikke rart at zigzagge mellem gående, kørende og højrøstede fodboldfans. Så er der langt hele vejen rundt om stadion. Først da vi nåede volden og kunne køre nogenlunde alene slappede vi af og fandt rytmen igen.Det er ikke sidste gang vi kører til kolonihaven. Der er så afgjort lagt op til mange skønne timer.

Næste gang skal hjemturen bare times lidt bedre.

Så ved vi det!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar