lørdag den 8. april 2017

Pivedyret


Der gik ikke mange dage efter kattene kom på besøg, før Naya startede løbetid.

Der gik ikke mange dage efter Naya startede løbetid, inden vi havde konsulteret den lokale dyrlæges hjemmeside, og fundet priser til sterilisation.

Der gik ikke mange dage efter vi havde fundet en pris, før vi havde kontakt til Daniel og tilbød at betale.

Han modtog med tak, med det samme.

Efterfølgende gik der ikke mange dage, inden Anders havde ringet til dyrlægen, der kendte den lille fine kat, og skrev hende ind i kalenderen på førstkommende tid.

Desværre går der tre uger (nu to) inden hun kan komme til.

Altså har vi haft en stakkels kat, der ikke har kunne være i sig selv, har hylet, har gnubbet sig op af alt - gerne hankøn. Og her er det lige meget om det er en kastreret hankat, der tror hun vil lege og ellers ikke fatter en meter, eller en stk Anders, der heller ikke er til megen hjælp - og larmet, når bagdelen har strittet og bagbenene trippet, med klør-mod-parketgulv...


Det er heldigvis slut nu, og den stakkels mis, der levede i en noget todimensional verden er igen blevet tredimensional og hopper rundt både højt og lavt, næppe værdier os et blik, men alligevel gerne vil op i sofaen og kæles lidt - bare vi kigger den anden vej.


Et garnnøgle tiltrak opmærksomhed under hyleriet - desværre ikke længe.
4 kommentarer:

 1. den lille stakkel, når løbetiden er så slem kan jeg godt forstår i neutralisere hende

  SvarSlet
  Svar
  1. Min Servicehund, det var jo ikke til at holde ud/det skar i hjertet :)

   Slet
 2. Åh stakkels mis og stakkels jer, der har måttet høre på hende. Godt i har en tid,så hun/i ikke skal igennem det igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Trine, jeg ved ikke hvor mange gange hun har været gennem før, men jeg ved at Daniel ikke har råd, og selvom jeg altid har holdt på at han selv anskaffede og derfor selv skal betale, så besluttede vi at præcis her, vil vi gerne være med :)

   Slet