lørdag den 7. marts 2009

Hver ting til sin tid

indkøbsliste

Så er det i aften (og nat) vi holder Daniels 15-års fødselsdag for klassen og et par venner. Jeg sidder her og bliver mere og mere overbevist om at jeg må have pådraget mig en arbejdsskade eller noget, for udover den indkøbsliste jeg lige har flikket sammen har jeg kun sørget for at booke lokalerne og søge brandinspektøren om lov til overnatning.

Ingen stress, ingen overophedet puls eller nerver over ikke at skulle kunne nå det – det er jo kun om ca seks en halv time 20 teenagere vil strømme ind i Caféen, som er et fabelagtigt sted at holde sådan noget.

Vi skal stadig derud, have købt ind, flyttet rundt på møblerne for ikke at tale om maden. Anders sover stadig, og skal vel egentlig nå et bad. Det samme gælder Daniel, der ligger sammen med en kammerat og snorker på værelset. De har været på netcafé hele natten, jeg hørte døren omkring kokken 7, da de kom hjem.

Jow jow, vi skal nok nå det!

5 kommentarer:

  1. Du har jo efterhånden træningen i den slags arrangementer, så selvfølgelig bliver du ikke stresset over det:)
    Jeg håber i nu har haft en dejlig aften/nat. God søndag til dig.

    SvarSlet
  2. Det må være skønt ikke at stresse over den slags for det hjælper jo dybest set ingenting. Tillykke med ham. Jeg håber I får alletiders aften.

    SvarSlet
  3. Det er jo det jeg har, Oline :)

    Jo Marina, det er lækkert ikke at stresse, og så tænker jeg alligevel om ikke en lille smule stress kunne fremme en skarphed, i stedet for altid at køre på rutinen :)

    SvarSlet
  4. Hold fast, de unge mennesker er bare heldige, at der er folk som jer, der er der for dem og gi'r dem så festlige oplevelser. Tillykke med sønnen :)

    SvarSlet
  5. Ja, de er squ heldige, Jette og tak :)

    SvarSlet