lørdag den 2. marts 2019

Mod de høje toner


Med marts kommer indfrielsen af Emilies julegave.





Hun talte længe, ønskede og ville så gerne. Altså blev julegaven en billet til Det Ny Teater. I aften skal vi se Phantom of the Opera.

Jeg har set den før, og glæder mig til et gensyn sammen med Emilie. Hun fandt den selv, via link på link på Youtube. Første gang hun kom og fortalte om historien, om sangene og fortællingen, blev hun noget skuffet, da både Anders og jeg med det samme vidste hvad hun talte om. Her gik hun og troede hun havde fundet en perle helt alene....

Men nu skal det være. Og hun glæder sig.





Engang for længe siden stod vi foran operaen i Paris, men dengang havde hun ikke opdaget historien om spøgelset, og havde ingen referencer til den store forgyldte bygning. I dag er det noget andet.

Og mens vi venter på det bliver aften, har jeg vasket og Emilie har skrevet på den opgave, der skal afleveres mandag. Det lakker mod enden. Fredag starter uddannelsens sidste praktik, og når det engang til efteråret er slut, venter kun de sidste få ugers skolegang og den endelige eksamen.




2 kommentarer:

  1. Rigtig god fornøjelse, det er dejligt når børnene blive så voksne, at man også kan dele sådanne oplevelser. Det er en fantastisk opera, jeg så den for en del år siden med Preben Christensen i hovedrollen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Marianne, vi havde en skøn aften :)

      Slet