torsdag den 18. oktober 2018

Tåge


Der var lovet tåge over store dele af Danmark, da i i går tidlig formiddags låste døren derhjemme og gik mod nye eventyr.





Målet er Berlin, og mens tågen lettede over land, lå den tæt over vand.

Det var tåget da toget kørte over Storstrøm, og Farøbroerne, i det knap så fjerne, var næsten ikke til at se. Hen over Falster og Lolland lettede tågen igen, kun for at slå til i et eventyragtigt scenarie ude over Femern Bælt.

Solen skinnede, vandet var spejlblankt og der var ikke den mindste luftning at spore, når vi stod på dækket. Der var skønt ude, og oplevelsen af at være helt alene ude midt i et stykke vand, der på andre tider giver udsyn til land i begge ender af rejsen, var helt fantastisk.





Da vi fortsatte rejsen gennem Tyskland, på vej mod Hamburg og Berlin, lå tågen tungerne end over Danmark, men kun som spredte rester af mosekonebryg mellem stammer, når vi passerede landlige omgivelser med marker og træer i det fjerne.

Fremme i Berlin fandt vi hotellet, ud fra hukommelsen, for jeg havde glemt min mobiltelefon med alle oplysningerne derhjemme, og nåede mere end en gang på rejsens løb at ærgrer mig, og følte mig mest af alt som en teenager med seperationsangst og Fear of missing out.

Samtidig nåede jeg at blive enig med mig selv om, at det nok er meget sundt at undvære i et par dage. Stor var glæden alligevel, da jeg åbnede kufferten og telefonen lå øverst blandt det pakkede.





Klokken var mange, vi fyldte køleskabet med ingredienser til morgenmad og fandt den skønneste lille tapasbar med store anretninger, udsøgt mad og skøn betjening, i et autentisk lokale med skinker og hvisløgsranker hængende fra loftet, spansktalende indehaver og en stemning, der lovede godt allerede inden vi gik indenfor.

Vi blev ikke skuffede, var mere end mætte da vi gik derfra og rundede Brandenburger Tor, inden turen tilbage mod hotellet og de dyner der kaldte mere og mere.





Jeg har ikke glemt onsdagsmaskerne. Billeder blev der plads til i går, mens indlægget må vente på tid foran skærm og tastatur. Det skal nok komme.

Lige nu er det tid til morgenmad og oplevelser ude i byen.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar