søndag den 12. januar 2014

Weekendplaner


Årets første uge er gået, og lørdag er gået med.


Altanen - januar 2014


Årets første fest er afholdt, med glade børn og masser af dans. Jeg var træt da jeg nåede hjem sent i aftes. Eller måske tidligt i morges. Klokken havde i hvert fald rundet midnat.

Altså sov jeg længe i morges. Eller længere end jeg havde forestillet mig. For ting skulle nåes og Anders blev puret ud af dynerne længe inden han synes det var tidligt nok.

Vi tog til Glostrup. Til Elgiganten hvor vi, mellem alt for mange andre købelystne kunder, åbnede det ene køleskab efter det andet. Det gamle synger på sidste vers. Har gjort det længe og pludselig er der råderum i økonomien. De sidste måneder med ekstra timer begynder at vise deres værd. Opsparingen til Emilies kostskoleophold er ved at være på plads og om lidt er et nyt køleskab på vej.

Drømmen om en ny sofa begynder også at se helt håndgribelig ud.


Altanen - januar 2014


Åbningerne af alle dørene betalte sig. Vi havde hjemmefra kigget et par skabe ud, men i fysisk form var det en helt anden sag. Vi tog hjem uden at købe. Nu ved vi hvilket der skal bo hos os. Dernæst venter opgaven med at finde den billigste løsning for at få det hjem. Her er internettet genialt, og kræver ikke at vi venter i kø for ekspedition i flere halve timer. Det sidste opgav vi undervejs.

Siden gik lørdagen som lørdage kan gå. Nogen tog en lur, andre gik efter fornødenheder og jeg fik bund i vasketøjskurven. Sådan næsten. For jeg ville egentlig gerne have hevet sengetøjet af og vasket det med. Men nogen lå på det, og det var næsten synd at vække. Og nu er der plads i kurven til nyt der skal vaskes.

I morgen venter endnu en tur til Gasværket. Billetter er bestilt og Emilie glæder sig som et lille barn til juleaften. Anden og sidste del af Dinas oplevelser skal ses.

Faktisk er hun ikke den eneste, der glæder sig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar