mandag den 20. januar 2014

Det ene med det andet


Jeg starter det ene projekt efter det andet for øjeblikket. Sådan er det nogengange og troskab følger ikke med. Jeg arbejer der på det ene, og så på det andet. Jeg skifter og finder på nyt.


Noget gammelt der måske bliver til noget nyt


Jeg strikker på tykke pinde og tynde pinde og dem midt imellem. Jeg hælker og vinder garn op og et enkelt gammelt projekt måtte lade livet for et nyt.

Hvis jeg fortsætter sådan ender jeg med at have syvogtredive færdige projekter i løbet af toenhalv time en gang om et par måneder. Mindst.

Mens det mystiske sjal ligger og venter på morgendagens fortsættelse dukkede også Kirsten Kapurs mystiske strømper op. Dem gider jeg strikke, og havde forlængst indkøbt garn. Jeg havde bare glemt de hører til i januar.


TTL Mystery Sock 2014 - clue #1


Altså endnu et projekt. Et ganske kort et for første omgang, men mon ikke næste uge bringer lidt mere.

Og med så kort et clue er det godt jeg har meget andet at vælge imellem. Mellem oprydning, udsmidning, tøjvask, indkøb og køkkenskriveri har der heldigvis været masser af tid til stillesidning med benene oppe og garn mellem hænderne.

Weekenden er ved at være slut. Jeg er ved at være klar til endnu en uge.

4 kommentarer:

 1. Alle dedikerede strikkere kender vist til problemet med at man får startet lidt meget op i perioder. Personligt elsker jeg at kunne vælge mellem flere stikketøj

  SvarSlet
  Svar
  1. Britt, jeg skal også helst have mere at vælge imellem.. men det kan også tage overhånd :)

   Slet
 2. Det lyder meget bekendt - jeg er igang med en større oprydning, hvor jeg har fundet ud af, at jeg har gang i lidt for mange projekter - nogen må vist også lade livet her og andre skal laves færdige (helst i 2014) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Aslaug, jeg kan bedst lide når projekterne bliver færdige inden for overskuelig tid.. men nogen gange er der nogen, som godt kan tage rigtig lang tid, uden det virker forkert :)

   Slet