mandag den 13. januar 2014

For mange skærme..?


Skærme i flere størrelser...oh gru


Jeg har lånt Emilies computer. Anders er gået i seng og det er synd at forstyrre. Emilies computer er langsom og skal lige opdatere inden den gider tænde.

Min tablet er god til mange ting. Opskriften på det igangværende strikketøj – for eksempel. Men ikke at skrive på.

I baggrunden kan jeg høre nyhederne…

… og min telefon er inden for rækkevidde.


Nu vil jeg slukke for computeren og pakke tabletten til side. Jeg er færdig med computeren. Jeg har styr på strikkeopskriften og der er film i fjernsynet.

Men min telefon ligger stadig inden for rækkevidde.

7 kommentarer:

 1. Sådan ser vist manges hverdag ud ...skærme og andet isenkram lige inden for rækkevidde...skønt, hvis du spørger mig...især hvis man indimellem husker at der findes en slukknap :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, jeg synes pludselig det var lidt overvældende. Det var helt rart at få slukket nogen af dem :)

   Slet
 2. Det ligner meget vores virkelighed, bortset fra vi ikke ejer en tablet. Jeg har overvejet det og manden har prøvet at lokke,men jeg er ikke sikker på om jeg ville få nok glæde af den, hvis den som du nævner ikke er god at skrive på og sønnen synes tablets er noget pjat, som ingenting kan. Han har en stor stationær til spil og en lækker bærbar til studie og spil, for den har faktisk bedre specs. end den store. Der sker jo hurtigt noget inden for den branche, på kort tid er maskinerne outdatet og vi har allerede to ( gamle) bærbare, som ikke bruges fordi de er så sløve.

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Evi, jeg er glad for min tablet. En dag vil jeg have et tastatur til den, for skrivning er ikke dens stærke side. Til gengæld læser jeg en del på den. Den er også god til hurtige opslag og til at have med i tasken.

   Jeg kunne sikkert godt undvære og jeg ville under ingen omstændigheder bytte den med en god computer, Det er den slet ikke avanceret nok til. Slet ikke til spil.

   Men som en mellemting mellem telefonens lille skærm og et opslagsværk virker den ret godt. Og der findes også små hyggelige spil til den :)

   Slet
 4. Små hyggelige spil kunne da også godt friste, for når jeg spiller på min nokia 5310, så er skærmens størrelse altså en meget stor udfordring at kæmpe mod, især når man som jeg bliver mere og mere langsynet og læse er jo også det jeg gør allermest på computeren og slå emner op, så måske en dag kommer her alligevel en tablet inden for døren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Evi jeg er også blevet rigtig glad fro den i forbindelse med strikkeopskrifter. Nu behøver jeg ikke længere spilde en masse papir og printe alting ud. Det hele ligger lige midt på skærmen. Det er altså rart.

   Slet