mandag den 16. juli 2018

Er det bedstemor, klædt ud som ulv?


Feriens første hele dag er ved at være slut. Vi er vendt tilbage til hotellet, hvor iskold astii er trukket op, et brusebad venter og jeg kan sidde i den brede vindueskarm og fordøje dagens indtryk.

Vi har gået byen tynd.lige over otte og tyve tusinde skridt, hvis du spørger tælleren i mobilen. Vi har været i Gamla Stan, i Södermalm, i Vasastan, Östermalm og et godt stykke rundt på Kungsholmen.

Vi har drukket litervis af vand med bobler, drukket kaffe og spist god mad. Vi har søgt skyggen, følt os smeltet af solen, og set forskellige byplaner. Vi har lagt planer for de kommende dage, der alle er skudt en dag, for i morgen handler først og fremmest om shorts til Anders.

han har pakket de lange bukser, måtte indrømme at ingen af de kortere han har, kan klare en tur ud i Verden. Derhjemme eller i haven - helt sikkert, men de er alle alt for slidt til andet. Han har fundet et overskudslager med ønskværdige varer. Dertil går turen i første omgang i morgen. Måske kan eftermiddagen bruges på et museum.

Der er altid håb om køligere varmegrader på museer. Ligesom Tunnelbanan også har givet lidt luft, mellem al solskinnet.

Vi mødte ulven ved Riksbron fra Drottninggatan mod Riksdagshuset. Den sad nok så fint, lyttede til alle de mange historier de forbipasserende kunne fortælle, og gjorde ikke det store væsen af sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar