lørdag den 2. juni 2018

Prikker


Amalies fødselsdagsgave var en tur til Creative Space. Den skulle indfries i dag.

Emilie og jeg startede tidligt ud, stoppede først hos cykelsmeden i Nansensgade og fik endelig efterspændt cyklerne. Vi kørte videre mod Butik Flid, efter garn til den hue Emilie planlægger skal være klar inden vinter. Desværre var butikken lukket, så vi satte kursen mod Frederiksberg Rådhus.Der var bryllup i dag, og helt uden at ville det, fik vi crashet et bryllupsselskab, da vi nåede den bænk i skyggen vi havde udset, samtidig med selskabet. Jeg sad på bænken mens champagnepropperne sprang, impulsive taler blev holdt og Emilie var gået efter koldt vand.

Så er det godt at have et strikketøj med i tasken, der kan holdes krampagtigt fast i, mens cyklerne dannede værn mod mængden. Vi fortrak da Emilie kom tilbage, fandt en anden bænk, nød skyggen og mødtes med Amalie i god tid inden klokken tolv.

Fremme ved malerværkstedet var der sort af mennesker, vores bord stod klart og inden længe havde Amalie fået en introduktion til projektet, vi sad bænket, emner var valgt og vi kastede os over hver vores version af prikker.

Det var superhyggeligt. For en gangs skyld havde jeg god tid, ingen langvarige detaljerede projekter og overskud til billeder og snak mellem de enkelte lag.Jeg satte prikker på en meleret baggrund på en lille lav skål, jeg er sikker på vil egne sig til salat. Emilie splashede en vandig opløsning over sin valgte vase, der afsatte prikker af en anden karakter, og Amalie kastede sig over en dino-sparebøsse fyldt med prikker i dot-work. En teknik hun ofte bruger i tatoveringer.

Det tager tid, og hun måtte se i øjnene at den ikke blev færdig i dag. Heldigvis kan man lade tingene stå, booke tid en anden dag og komme og lave det færdigt. Så mens vores kan hentes på lørdag, skal Amalie lige hjem og konfrontere kalenderen efter en ny aftale.Vi spiste frokost hos Maude, hvor sæderne ude alle var taget, og vi i stedet krøb indenfor. Hvor maden smager godt, borde og stole er et perfekt match af alt muligt fra samme tidsalder og hvor koden til wifiopkoblingen selvfølgelig hedder Hans Christian.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar