lørdag den 6. maj 2017

Ved stranden


Vi manglede astii og rødvin. Vi ville en tur til stranden, og Violykke foreslog købmandsbutikken ved Lupintorvet, der også huser en garnbutik.

Altså slog vi tre fluer med ét smæk, startede den firhjulede og kørte sydpå. Den lille garnbutik i tilknytning til købmanden viste sig yderst velassorteret, og købmandsdamen var meget behjælpelig med både det ene og det andet - også afslag i prisen - og så gik vi alle tre derfra med nyt garn. Alle glade, ikke mindst damen, der gerne ville have ryddet ud i garnlageret og få plads til nyt.

Fra købmandshandlen på Lupintorvet kørte vi igen nordpå mod Marielyst Torv, parkerede bilen og gik til stranden. Luften var afgjort varmere end i går, men stadig overskyet og i horisonten var det svært at skelne himmel fra hav i en tåget linje af flere farver. Så tåget, at jeg fik oplevelsen af at have glemt at tage briller på.Der var skønt på stranden, en smule vind, men slet ikke så vildt som Lottes hjemlige Vesterhav. Næh, ud mod Østersøen vokser der træer i snorlige rækker og bølgerne slår blidt mod strandkanten. Slet ikke en rigtig kyst, mente Lotte.

Vi nød alligevel synet af vand, af strand og af familien med en meget våd hund, et par legende børn og de få andre, der havde fået samme ide som os.

Tilbage ved bilen, kørte Lotte og Bettina tilbage til sommerhuset med den kostbare last, mens jeg valgte at gå. Frisk luft og en gåtur inden mere strik i sofaen lokkede. Og med kun lidt over en kilometer mente jeg nok at kunne klare turen alene.

2 kommentarer:

  1. Godt i fandt lupintorvet, ja man kan gøre en god handel der.

    SvarSlet
    Svar
    1. Violykke, godt du fortalte om det :)

      Slet