torsdag den 25. maj 2017

Fire dages miniferie


Det er lang tid siden fire dages miniferie, har battet så godt på energikontoen.

De sidste ugers planlægning, øvning og forberedelser til niendeklassernes sidste skoledag - og specielt revy - har været skønne, men har også trukket på overskudskontoen.

Altså var det skønt, at kunne blive kørt til Frederikssund til timer i skønt selskab i solen (og skyggen) på terrassen hos Bettina. Timer med snak, strik, god mad og det skønne selskab.

Alt for hurtigt var formiddag blevet til langt ud på eftermiddagen, og tiden var gået. Vi pakkede os sammen og kørte hjem igen. Hjem til et par timer på altanen - eller i sofaen - helt som jeg lyster. Andre planer har dagen ikke, og jeg nyder det.

I morgen kører jeg ud igen. I morgen bliver det på cykel, men stadig sammen med strikketøjet, når turen går mod Frederiksberg og Sille. Det bliver også skønt.

Og så er der endda stadig dage at tage af, inden hverdagen starter igen. En hverdag, der trods ventende kurser og møder bliver lidt mere overskuelig. Mine kommende timer, der trods niendeklassernes læseferie stadig står på skemaet, er brugt til arbejdet med revyen.

Det kunne ikke lade sig gøre på andre måder. Systemet kunne ikke pulje sammen på forhånd, men det kunne jeg. Og når timerne er brugt, kan de ikke bruges igen. Det giver overskud til omfordeling af arbejdstiden - et husk om at komme lidt senere på udvalgte dage - og bedre plads til de møder og kursusdage, der ligger inden sommerferien.


Jeg glæder mig allerede.

Men først skal der lades op.
2 kommentarer:

  1. Jeg glædes over, at du travle kvinde har gode feriedage med plads til alt det du trænger til :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Miri, jeg glædes også. Lige nu er det tiltrængt :)

      Slet