lørdag den 20. maj 2017

Lemonadespirer


Kan I huske lemonadetomaterne? De sprøde små gule tomater, jeg skar i skiver, plantede og håbede ville blive til levende planter...De er her nu.


Af mærkelige grunde, er det kun kernerne fra den ene skive, der gider danne liv, så kun en enkelt tæt klynge bittesmå planter, har fundet vej op over jordoverfladen.

De bor stadig i en æggebakke, men inden længe skal de deles og flytte videre. Muligvis stadig i en æggebakke. Men kun fordi jeg ikke lige har andet de kan være i. Lige nu.

Men så længe de ikke er større, tror jeg godt de kan leve i en æggebakke. Det kan resten af bestanden, og den ser ud til at trives.

De første tomatplanter er ved at være så store, at æggebakkerne ikke længere er dybe nok til rødder, nogen er flyttet til større omgivelser, og nogen er vej til det der flytning. Mit største problem lige nu er vist mest noget med pladsmangel.Heldigvis skal de ikke være her for evigt. De er stadig for små til at flytte hjemmefra, men de kommer udenfor i godt vejr, og inden længe er de forhåbentlig blevet store nok til, at de ikke længere behøver stå lige inden for altandøren og fylde, men flytte enten på altanen - eller mere permanent i haven.


De små gule afstikkere skal nok vente længst.
2 kommentarer:

  1. Det er skønt ! Det er så sjovt at få ting til at gro :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Miri, det er lidt magisk, sådan at kunne få ting til at gro af ting :)

      Slet