onsdag den 22. februar 2017

Store og små


I Rødovre ligger vinterferien i uge otte. Der er ikke mange børn i SFO, det er både godt og skidt.

Godt fordi det formentlig betyder at de er sammen med deres forældre, skidt fordi det er lidt kedeligt at være på arbejde uden børn.I dag har jeg fri. Henrik planlagde en ferieuge, der betød at mine afmålte timer kunne lægges på fire dage. Det sagde jeg ikke nej til, og jeg har nydt en dag uden planer, med tid til frisør, bibliotek og en tur gennem Centret.

I går flyttede vi jord. For et par år siden satte vi plantekasser op og plantede gulerødder og ærter. Vi er ikke færdige med at plante, men med ombygning, er det ikke sikkert at plantekasserne kan blive stående hvor de står.

Det går pludselig stærkt. Før var håndværkerne udenfor. Gravede og gjorde klar til støbning af nyt fundament. I går var de næsten klar til at slå et par af de indvendige vægge ned. Byggepladsen er udviddet og med udviddelsen er pladsen nedenfor terassen, hvor plantekasserne stod, inddraget i det aflukkede.Så vi flyttede jorden. Fik lov at dumpe de trillebørfulde, en af drengene kunne manøvrere fra kasserne til bunken, der hurtigt voksede større. For lige så hurtigt som vi kunne fylde den lille bør og læsse af, kunne håndværkerne fylde den meget større og motoriserede bør med jord fra udgravningen på den anden side af bygningen.

Der dukker spændende ting op ad jorden. Og vi krydser fingre for at en forkert rørføring ikke lige pludselig bliver brudt.


I morgen skal vi i biografen. Det kan man altid glæde sig til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar