mandag den 20. februar 2017

Snoninger i alskens afskygninger


I fredags kom jeg hjem til en bog. En længe ventet bog. En julegave.Juleaften åbnede jeg en meget lille konvolut, med et lille bitte billede af bogen. Den var ønsket, den stod på min ønskeliste, og Nina havde forgæves forsøgt at købe den. Men ak, jeg var ikke den eneste, der havde ønsket og bogen var i restordre.

Det betød ikke, at Nina ikke synes jeg skulle have den, og det er som bekendt værd at vente på noget godt. Så jeg ventede.Jeg havde faktisk ikke gjort mig klart hvilken rigdom af snoninger Norah Gaughan har stoppet i Knitted Cable Sourcebook, men det er meget mere end jeg havde ventet. Meget mere.

Jeg har slet ikke haft tid til at sætte mig ned og for alvor fordybet mig i herlighederne. Bare bladret en smule og været overvældet over hvor mange snoninger, opskrifter og skønne billeder bogen indeholder.Den er tyk, den er tung og den er sådan en der skal ligge på sofabordet og indbyde til at blive bladret i. En rigtig coffeetablebog.

Jeg glæder mig til for alvor at dykke ned i den.

8 kommentarer:

 1. Åh den står også på min ønskeseddel men har desværre ikke været heldig endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fru Westerskov, glæd dig, hvis den skulle komme din vej :)

   Slet
 2. Uhh den bog ligger og venter på mig hos en veninde,hun skulle bestille via Amazon og for at helgardere bestilte hun også fra eBay og hvis de kom begge to skulle jeg nok købe den ene :)) , man er vel en tosset strikker

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, godt med helgarderende veninder og tossede strikkere :)

   Slet
 3. Flotte snoninger, jeg strikker sjældent snoninger, jeg vil glæde mig til at se, hvad du får fabrikeret.😊😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Garnløkken, jeg holder meget af snoninger, men den her bliver nok mere til at kigge i end strikke efter - i hvert fald det første lange stykke tid :)

   Slet
 4. Uh ha da sikke en lækker bog, godt jeg ikke har den, så ville det da gå helt galt.
  Bliver spændende at se om alt herefter bliver med snoninger, når du slår op på pindende

  SvarSlet
  Svar
  1. Trine, den er rigtig lækker :)

   Slet