fredag den 24. februar 2017

Sne og solskin


Vinterferien er slut. En noget vejrmæssig kedelig uge, endte som det smukkeste med sol, sne og genskin.

Det var koldt, vådt og glat, da jeg tog af sted i morges. Jeg overvejede ikke engang cyklen, gik bare hjemmefra i god tid, og hoppede på den første, den bedste bus, der rundede hjørnet af Roskildevej og fortsatte i den rigtige retning.

Jeg nåede frem i god tid. Og god stil. Ingen falden på halen her. Og som solen fik magt, blev det bare smukkere og smukkere at kigge ud gennem vinduerne. Som vi sad i solen, blev det så varmt at de yderste uldne lag måtte se sig slået.

Et enkelt barn dukkede op. Et enkelt barn ramt af udearbejdende forældre. Et enkelt barn, der hellere vil være i Klubben alene end være hjemme - eller den sidste mulighed; at tage med mor på arbejde.

Derfor var det ikke stress der ramte i dag. Til gengæld var der glæde, da vi fik kontakt til håndværkerne, der den anden dag lukkede af mod billardrum og garderobe for de små. Vi var ikke forberedt. Noget uvidende - følte os både blåøjede og naive. Og savnede med det samme både bordtennisbord og garderobestativer.

Chefen blev konsulteret i går. Han holder ellers ferie, men dukkede op i biografen. Adspurgt mente han bestemt ikke at det rum indgik i ombygningsplanerne - endnu. Og blev hårdtslående ved, selvom jeg kunne fortælle det modsatte. Han lovede at ringe til rette vedkommende, et sted længere oppe på kommandovejen.

I dag kunne vi råbe gennem afdækningsplast og lukkede døre. Jo de havde hørt. Var sikkert blevet skældt ud, for rummet skulle vi nok få igen. De skulle bare lige gøre rent efter sig, støvsuge og vaske gulv. Vi stoppede dem, da de begyndte at tale om at sætte dørkarme tilbage på plads - om et par måneder skal de alligevel ned.

Vi lever gerne uden. Havde sådan set afskrevet rummet. Ønskede bare brændende at få bordtennisbordet ud og stå et andet sted og havde fundet plads til at reetablere garderobe.  Nu venter vi lidt med det, og har lidt mere af planlægningen på plads, når vi senere hen på året ikke kommer uden om at pakke os sammen på mindre plads. For en tid.

Weekenden er i gang. Solen skinner endnu. Livet er skønt.Ingen kommentarer:

Send en kommentar