lørdag den 11. februar 2017

Legs


Tidligere i dag testede jeg Live Writer. Uden det store resultat. Så længe jeg holder mig til tekst vil den overordentlig gerne samarbejde. Forsøger jeg med et lille bitte billede, vil den ingenting. Jeg gider ikke ingenting. Og jeg gider ikke indlæg uden billeder.

Så jeg tester med mellemrum, og lever med skrivemuligheden hos Blogger - som, og det skal vel indrømmes, ikke er helt så elendig som jeg huskede. Men så absolut heller ikke optimal.


TTL Mystery Socks 2017 - legs

Og med fare for at poste det ene indlæg efter det andet, fyldt med garn i en eller anden form, er det det der ligger og venter. Hverdagen er der ikke så meget at skrive om. Hverdagen suser forbi, uger bliver til måneder inden jeg ser mig om, og meget af alt det spændende der sker, skal fortælles om andre steder - det månedlige nyhedsbrev for eksempel.

Anden del af de mystiske strømper ankom en dag for tidligt. Første del ankom lidt senere end designeren havde forventet, og derfor den tidlige start på denne uges clue.

Benene er fyldt med snoninger. Jeg kan godt lide snoninger. Jeg er ikke overvældende vild med det øverste tofarvede stykke, og måske er der faktisk en grund til at jeg aldrig rigtig strikker med mere end en farve.

En stribe eller en kant. Mere bliver det aldrig rigtig til.


TTL Mystery Socks 2017 - legs

TTL Mystery Socks 2017 - legs

Jeg strikker med garn fra Onion. Økologisk uld og nældefibre. No. 3. hedder det. Det er rart at strikke med, det lægger sig pænt, og jeg kan godt lide at slidstyrken kommer fra naturen. Jeg er spændt på holdbarheden.

Jeg er ikke helt sikker på om tålmodigheden rækker langt nok til at finde ud af den der holdbarhed. Jeg tror jeg køber mere, hvis jeg en dag skulle komme forbi et sted med salg af nældefibre til strømpestrik.


TTL Mystery Socks 2017 - legs

Næste uge skal der strikkes hæl. Det plejer at gå stærkt.

Kirsten Kapur er af dem, der godt kan finde på finurligheder ved hælen.

Så spændingen er intakt.

3 kommentarer:

 1. Jeg har strikket af Onion i flere omgange. Jeg synes det er enormt lækkert at strikke af, desværre er holdbarheden ikke fantastisk - men det er nok fordi jeg slider ret meget på mine sokker at de ikke holder mere end allermax 2 sæsoner ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Britt, to sæsoner kan jeg godt leve med. For det virker lækkert :)

   Slet
 2. De er rigtig flotte og et skønt mønster {;o)

  SvarSlet