fredag den 10. februar 2017

Pixi


Jeg bestilte strømpegarn fra Cleo Garn.

Pixi fra Cleo Garn

Jeg har ikke hørt om Cleo Garn før, stødte på det et par gange over et par dage, og blev draget af farverne, og af viden om, at garnet først blev farvet, når jeg havde bestilt det.

Det var svært at vælge, Meget svært. Og yderligere skulle jeg vente op til tre uger efter bestilling. Det kan være svært at vente, på den anden side er det helt forståeligt, når nu garnet først skal farves.Om jeg var heldig, eller om Clara bag Cleo Garn bare havde den største lyst til at farve lige de farver jeg ville have, ved jeg ikke. Men jeg skulle ikke vente tre uger. Langtfra tre uger.

Jeg venter gerne tre uger næste gang. For hvor er det fantastiske farver, der kom op af gryden. Levende i farven og changerende på den der helt rigtige håndfarvede måde.

Jeg valgte farverne Under Havet og Skovsyre.

Garnet hedder Pixi.


Pixi fra Cleo Garn - Under Havet
Pixi fra Cleo Garn - Skovsyre

Jeg har ikke strikket af det endnu, så jeg ved ikke noget om hvordan garnet opfører sig når det strikkes, eller efter strik. Faktisk har jeg bare aet det og glædet mig over følelsen, inden jeg pakkede det ind i det medfølgende silkepapir og pakkede det væk i kassen med strømpegarn.

Pludselig er indholdet af kassen med strømpegarn forøget mange gange i værdi.

Men helt ærligt, lige nu vil jeg bare gerne have en af hver farve.

Mindst!


2 kommentarer: