fredag den 19. august 2016

Turen går til…. Kolding


Min kalender er fyldt med udflugter i de kommende måneder. I morgen skal jeg for eksempel til Lolland.


Teknisk Museum Berlin


Næste weekend vinker Todbjerg og noget med strik et godt stykke oppe i Jylland. Jeg skal til Bornholm, det indre København, tilbage til Lolland og langt ud på landet. Jeg skal strikke, blogge (det kan godt blive en udfordring), brodere, drikke the i lange baner, gå mange kilometre og glædes sammen med familie, venner og kolleger. Jeg skal køre i tog, i bil og på cykel. Jeg skal vandre, flyve og sejle. Jeg skal opleve, udleve og lære nyt. Weekenderne de næste måneder er godt fyldt op, og nu er endnu en tur føjet til programmet.

Jeg skal til Kolding. Jeg har aldrig været i Kolding, og ser frem til et besøg på Koldinghus.

Da jeg blev spurgt om jeg ville med, sagde jeg ja på stedet, uden at vide om det rent faktisk kunne lade sig gøre. Det lod sig gøre, og nu glæder jeg mig til tre dage hjemmefra sammen med tredive niende klasses elever, fra to klasser, der efter sommerferien er blevet samkørt og trænger til et par dage med mulighed for at blive rystet godt og grundigt sammen.


Teknisk Museum Berlin


Jeg skal selvfølgelig ikke alene af sted. Jeg skal i selskab med yderst kompetente lærere, og den flok af alle mine elever, der for alvor er mine. Dem jeg har kendt længst, dem der sluttede Caféen af med skæg og ballade, dengang de gik i sjette og Caféen blev politisk nedstemt. Dem jeg var på lejrskole med sidste år. Dem jeg kender så godt at timerne er en leg, og dem der tør spørge om de sjoveste ting, og også er klar til svar der ikke altid er lige spændende.

Vi snakker om kønssygdomme i øjeblikket. Kigger billeder, og får oplevelser lidt ud over det sædvanlige.


Der er stadig en måned til…


Ingen kommentarer:

Send en kommentar