lørdag den 30. marts 2013

Og så hang jeg ellers der og dinglede


Jeg har syet som en gal de sidste to dage. Helt frem til jeg ikke kunne trække den længere, og vi skulle videre til min mor og hygge med familien.


Den sjove ved legepladsen ved Damhussøen


Jeg ville have den på. Frakken lavet efter Katwises tegninger. Altså tog jeg af sted uden knapper og med et par andre småting, der manglede.

Fremme ved min mor, startede vi med en tur om Damhusengen. Ved legepladsen ville ungerne gynge i den sjove gynge. Jeg var den eneste der kunne matche Emilies vægt, så inden jeg så mig om, hang jeg der, meter over jorden, og anede ikke hvordan jeg skulle komme ned igen.


Den sjove ved legepladsen ved Damhussøen


Den sjove ved legepladsen ved Damhussøen


Heldigvis kunne Claus hjælpe. Jeg var i øvrigt heller aldrig kommet op uden hans hjælp.

Tilbage hos min mor ventede timer i selskab med nærmeste familie. Opfølgninger, fødselsdagsgaveønsker, spil, sjov og masser af snak. Siden fulgte mad, is og mere snak.

Nu er vi hjemme igen. Forstærket på familiefronten. Mætte, glæde og med knapper i frakken. De andre småting mangler stadig.

18 kommentarer:

 1. Det er da godt nok den fedeste frakke, jeg har set længe

  SvarSlet
  Svar
  1. Lydert. jeg kommer til at bo i den :)

   Slet
 2. den der jakke har du på, har du selv lavet den og kan du vise den tætter på, den er skøn og jeg har selv luret længe på at lave en sådan en :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, ja jeg har selv syet opg resultatet er skønt. Jeg har luret det meste af et år, inden jeg endelig fik gjort noget ved det :)

   Slet
 3. Hvor er du sej, både til at dingle :-) og sy en frakke. Den ser super super godt ud. :-) ville ønske jeg kunne låne lidt af dit kreative gen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lis.
   Som med så mange ting, der ser uoverskuelige og svære ud, var den overraskende let, enkel og ligetil at sy :)

   Slet
 4. Hvor ser du godt ud i din nye frakke. Sikke en masse skønne farver. Følger din blog og ved der også er en masse skønne broderier på

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mordorthe.
   Der er endda flere broderier end jeg har vist, for da jeg først kom i gang kunne jeg ikke helt stoppe, så der er også nogle blomster på skørtet.
   Jeg overvejer om der bør være flere :)

   Slet
 5. Det ser ud til at være en skøn frakke, men kunne vi ikke få nogle billeder, hvor man bedre kan se den? Tak for link til Katwise, det havde jeg aldrig fundet selv, men er vild med de skønne ting.
  Mange hilsner Susanne K, Middelfart

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, siden jeg første gang blev præsenteret for hendes ting, har jeg ønsket at sy sådan en frakke. Jeg synes den er blevet temmelig fantastisk :)

   Slet
 6. Hold da op hvor er den bare flot Pernille. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Catarina, og så er den ikke engang færdig :)

   Slet
 7. sikken en flot Pernillefrakke du har creeret Pernille. den er fantastisk og så meget dig. uh hvor lækker! både frakken og dig ;-)

  SvarSlet
 8. må jeg spørge om hvilke stof du har syet den i ??? og om du har brugt mønster til jakken ????

  jeg har luret på den type jakke i over 3 år og jeg må snart tage mig sammen til at lave en :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle anvisningerne er fra Katwise. Hun sælger en fantastisk turorial på etsy. Jeg har brugt uldfilt fra Stof og Stil.

   Slet