søndag den 14. august 2016

Med en svamp


Emilie starter skole i morgen. Folkeskolen er slut og turen går mod en ungdomsuddannelse. Hun glæder sig.


Fremtidig Ymerskål - Creative Space


Hun glæder sig så meget at sommerfuglene er pakket langt væk, og det kun er optismismen og ønsket om at komme i gang, der er tilbage. Sommerferien har varet længe nok nu, og nu vil hun gerne videre. Trods arbejde, har det alligevel føltes ferie – lige siden læseferien startede i juni og de mundtlige eksamer lå så tilpas tæt, at ferien for alvor startede lang tid før den officielt gik i gang.

Jeg kan godt forstå hun trænger til at skulle op hver morgen, trænger til at se nye ansigter og føle der er forskel på hverdag og weekend.


Fremtidig Ymerskål - Creative Space


Længe har hun fablet om at male igen. Male rå porcelæn hos Creative Space. For et par dage siden blev hun mere insisterende i sin fablen, og da hun endte med at melde ud, at det skulle altså være i dag, for ellers ville hun slet ikke kunne før engang efter efterårsferien, blev jeg lidt mere medgørlig.

Så vi tog ind og male. I dag.

To timer går hurtigt i de hyggelige lokaler, og heldigvis var der ikke mange besøgende, så vi fik lov at blive siddende, til vi var færdige. På søndag kan vi hente de brændte og overglaserede dele, og Emilies samling af små skåle bliver udbygget med to. To mere i samme stil som den første, men nye farver.

Og to mere, der er rettet en lille smule til i forhold til udførsel – man bliver vel klogere.


Fremtidig Ymerskål - Creative Space


Solen skinnede og der var temmelig varmt da vi gik ud af døren og hen ad Gammel Kongevej mod Frederiksberg Centret og Metroen hjem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar