lørdag den 27. august 2016

Strik i Todbjerg


Jeg vågnede en halv time før vækkeuret i morges. Det sker tit, men ikke når alarmen er sat en time tidligere end normalt. I morges var ikke normal.


Broderi i Todbjerg


Inden klokken var syv, stod jeg klar nede foran med pakket taske, og jeg nåede ikke meget længere før Lona drejede om hjørnet og starten på dagen begyndte. En halv time senere dukkede også Lotte og Bettina op, og inden længe var vi på vej mod Todbjerg.

Dagens første mål var Børnehuset, hvor Karen Marie holdt workshop i broderi. Med udgangspunkt i tre små sting havde vi to en halv time til at brodere frie sting på et lille stykke stof, der i sidste ende kunne blive til en knap. En temmelig stor knap.


Broderi i Todbjerg

Broderi i Todbjerg


Det var superhyggeligt. Pludselig var tiden ved at gå, de første blev hektiske færdige og en opbrudsstemning bredte sig gennem rummet. Da første runde havde fået slået knapper, havde pakket sig sammen og var ude af døren mod flere eventyr, lagde roen sig over de tilbageblevne og alle blev vist færdige i god ro og orden.

Et hastigt billede af de sidste knapper blev foreviget i vindueskarmen og også vi pakkede sammen og gik mod eventyr i den lille by ude på det idylliske danske land.


Broderi i Todbjerg


Jeg glemte at tage billeder, men der var hyggeligt. Udstillinger, garn og glade mennesker – flest kvinder – mellem hinanden. Vi så både det ene og det andet, hilste på og spiste frokost ved forsamlingshuset. Flere timere senere gik vi mod bilen, og kørte trætte og mætte af indtryk mod Aarhus.

Nu er vi her. Aftenen er stadig ung, vi er vist lidt sultne, og om lidt venter flere oplevelser lige om hjørnet.


4 kommentarer:

 1. Meget smukke knapper. Gad godt at ha' være der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Violykke, det var super hyggeligt :)

   Slet
 2. Hvor blev din knap bare fin, god weekend til jer og god frokost hos Anne i morgen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Vi har en rigtig fin weekend, og vi glæder os til i morgen :)

   Slet