fredag den 13. juni 2014

Årets sidste vigtige traditioner


Midt mellem planlægning, børnepasning, flytning af hobbylokale, skrivning af breve og programmer og skiltemaling er der også traditioner at passe. Traditioner, der heldigvis er så gennemprøvede at det næsten bliver venstrehåndarbejde. Vi kører på rygraden og er opmærksomme på at deltagerne skal have en god oplevelse.


Altanen - juni 2014


I aftes tændte vi op i grillen og tog i mod næsten hundrede mennesker, da vi bød velkommen til alle de nye små og deres søskende og forældre. Mange kender os fra større søskende og flere havde mange spørgsmål at stille.

For et par timer glemte vi alt om cirkusfest og planlægning, nød samværet, svarrede på spørgsmålene og var glade for det gode vejr. Alle var glade og jeg tror på at sådan en aften er en god investering i den fremtidige forældregruppe, der havde en god oplevelse og bliver trygge i at lade os passe deres børn.

I dag er der overnatning. I telt. Mig og mine. Fjorten børn og to voksne. Ungerne har lavet en liste så lang, og jeg har valgt ud og forsøgt at få alting med. Det meste bliver som det plejer og her er rygraden også god at have med. Men også noget nyt sniger sig ind. De havde ønske om bacon, æg og pandekager til morgenmad. Jeg ved vi har en stor plade til bålpladsen, så selvfølgelig steger vi bacon og æg over bål i morgen. Pandekagerne kan der vel også blive plads til, og så dropper jeg de hjemmebagte boller denne gang.

Lige nu regner det, jeg har fundet sovepose og liggeunderlag frem. Jeg satser på at finde det varme undertøj til i aften og så vidt vejrudsigten melder skal det nok klare op i løbet af dagen.


I morgen skal jeg sove...

2 kommentarer:

  1. Det lyder nu også som nogle hyggelige traditioner som det er godt at holde fast i. Det er den slags der gør en forskel længe efter. Rigtig god telt tur.

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige præcis Marina. Ungerne har glædet sig længe og det var en dejlig aften... og nat :)

      Slet