tirsdag den 20. august 2013

I dag arbejder jeg hjemme


Siden jeg for flere år siden overtog posten som redaktør af SFO'ens månedlige nyhedsbrev, har jeg som kompensation haft en månedlig fridag. De to ting har aldrig tidligere hængt sammen, og min evne til at bruge fridagene er heller ikke speciel stor.


Altanen - august 2013


I løbet af årene er Flaskeposten, som nyhedsbrevet hedder, blevet til i morgentimer, om formiddagen, i stjålne timer om eftermiddagen, om aftenen og til tider om natten. Sidste år, havde jeg et par gange computeren med på arbejde og sad der. Det kunne nemt lade sig gøre med de få børn, der var sidste år.

I år er det anderledes, og kvikt nok tænkte jeg allerede inden sommerferien at nyhedsbrevsproduktionen i år kunne blive noget udfordret. Derfor foreslog jeg - eller måske næsten krævede jeg - inden sommerferien at fridagen skulle konverteres til hjemmearbejdsdag, en gang om måneden, når nyhedsbrevet stod for døren.

Ingen sagde mig imod, nærmere tværtimod, og i dag får det så lov at stå sin prøve. I dag har jeg mulighed for rent faktisk at finde ud af hvor lang tid det tager at lave nyhedsbrevet. For med alle de stjålne timer i små bidder, aner jeg ikke hvor meget tid, jeg reelt bruger på det.


Altanen - august 2013

Altanen - august 2013


Men! For der er jo altid et men. Inden sommerferien lavede jeg et nyt design. Forældreråd og kolleger kiggede på det og kom med tilbagemeldinger. Umiddelbart kan det bruges som jeg lavede det, men der er alligevel lidt rettelser. Ikke mange, men nok til at jeg kommer til at bruge længere tid end normalt.

Nå. Nok om det. I køkkenet koger vand til en frisk kande the, min morgenmad står stadig på køl, jeg har lavet morgengymnastik, ordet køkkenet og om lidt vil jeg løbe i kælderen med sengetøjet, der trænger til en omgang i vaskemaskinen. Mon ikke en pause vil passe fint ind, når det er klar til ophæng.

Og så er det ellers om at sætte i gang!

prikker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar