onsdag den 24. juli 2013

Der sker altid noget sjovt


Valmue på altanen - juli 2013


Jeg ville egentlig fortælle om vores tur i går, men jeg er så træt at det må blive en anden dag. Sikkert ikke i morgen, for Emilie har shoppeplaner i den store Stad og Sille har inviteret på en kop et eller andet når vi er færdige. Kender jeg os ret, kunne det godt gå hen og blive en heldagstur. Igen.

For hvis ikke man skal tage på heldagsture, når man har ferie. Hvornår skal man så?


Valmue på altanen - juli 2013

Valmue på altanen - juli 2013


I dag har vi været på stranden. Emilie, Sille og jeg. Det er smart at have Sille med, for Emilie er af den opfattelse at vand er bedre end sand, med det resultat at hun størstedelen af tiden ligger i blød, og det kan godt gå hen og blive lidt kedeligt i længden, når man så er den eneste tilbage hos gadgets, det kolde vand og tæppet.

Men det er slet ikke kedeligt, når Sille er med. Så snakker vi og kigger efter Emille med mellemrum. Nogen gange kan det gå hen og blive noget af en rebus at afkode hvilket af hovederne ude i vandet, der tilhører hvem. For eksempel troede vi et kort øjeblik at have fundet hende. Indtil hovedet rejste sig op, og tilhørte en mand. Men så hoppede hun. Det gør hun tit, og det er unægteligt lettere at finde et hovede der hopper, end et der ligner alle de andre.

Der er mange sjove mennesker på standen. De sjoveste i dag var to tyskere, der ankom med hver deres H&M pose, skjorte, slips, pæne benklæder og snørresko. Op af poserne trak de hver et nyindkøbt håndklæde og et badebukser i speedofacon samt hver en fiks hat. Da de havde taget de hvide skjorter af, var det svært at se om de stadig havde dem på. De var meget hvide. Så hvide at vi overvejede om vi skulle låne dem vores solcreme.

Så sad de der. På deres nye håndklæder, med badebukser og fikse hatte. Tøjet var lagt pænt sammen og snørreskoene pænt stillet op. En ad gangen var de en tur i vandet, mens modparten studerede et turistkort over København.

Totalt malplacerede, og afsindig sjove at kigge på.

Jeg aner ikke hvad der bragte dem til stranden. Der er et utal af muligheder, jeg hælder til historien om, at de er på en form for forretningsrejse og havde nogle timer, inden et møde senere i aften. På sådan en varm dag, kan jeg ikke fortænkte dem i at finde en strand og tage en dukkert. Specielt ikke hvis de kommer fra en af de dele af Tyskland, der ikke ligger ud mod en kystlinie.

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker de historier, man kan digte om andre mennesker - de to tyskere har forhåbentligt nydt at ENDELIG at komme en tur til stranden :-)

  Go' heldagstur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, de så bestemt ud til at nyde det :)

   Slet