tirsdag den 16. juli 2013

Papirlapper i bunkevis


Vi er gået i feriemode. Emilie og jeg. Vi har lavet ingenting og så alligevel...

Jeg har vasket. Både tøj og et enkelt gulv og nogle tallerkener. Men ikke mere end det ikke rigtigt føles som noget. Vi overvejede at tage på stranden, men det blæste for meget.


Papirlapper til en taske

Papirlapper til en taske


I stedet fik jeg lidt mere styr på den der flettede taske til Emilie. Den der har været i gang temmelig længe. Uden rigtig nogensiden for alvor at være kommet i gang.

For længe siden klippede jeg alle de farvede felter. Jeg klippede også nogen af felterne med tekst. For der skal tekst på. Men så gik jeg i stå. For teksterne kommer fra en fabelagtig fantastisk bog Emilie har købt antikvarisk. Den skulle have kostet otte gange mere end hun gav for den, men nogen lavede vist en fejl, og Emilie var glad.

Den er helt igennem fantastisk. En gammel, gammel bog om Kongens Kiøbenhavn fra 1760. En bog med de smukkeste gotiske bogstaver. En bog, jeg på stedet forbød hende at klippe i. Også selvom Emilies udgave er et genoptryk fra 1973.


Papirlapper til en taske


Løsningen blev at kopiere siderne og klippe i kopierne. Jeg kan simpelthen ikke få mig til andet. Jeg klipper ellers gerne i hvadsomhelst. Men den her, er for fantastisk. Jeg har lovet at købe den af hende. Lige nu går forhandlingerne på hvad hun skal have for den. For hun ser selvfølgelig gerne at hun får lidt mere ind, end hun gav ud... Det sidste skal hun nok komme i hus med. Tror jeg.

Men det tager tid at kopiere. Min mor har fundet kopipapir i en tyndere udgave end det ordinære firsgrams. Ellers ville det næsten blive for tykt. Og det tager tager tid at tegne og klippe og bunke og ordne, inden det hele er klar til foldning, fletning og sammensyning.

Jeg gider ikke kopiere mere. Der er samlet til bunke, fordelt efter omgange og nu vil jeg folde og flette lidt. Så genoptager jeg nok kopieringen en dag, når der ikke er bunker nok til endnu en ring.

8 kommentarer:

 1. Ja hun skal nok faa forhandlet sig til en gevinst hihi. Ellers er der ikke noget ved at handle med mor vel????

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal hun bestemt nok Lin :)

   Slet
 2. Glæder mig til at se resultatet. Har selv lige flettet hele otte stks, som er kommet på bloggen i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op. Det var mange Helena :)
   Får du ikke ondt i hænderne af at lave så mange på een gang?

   Slet
  2. Nej det er der faktisk mange der har spurgt mig om, men det gør jeg heldigvis ikke.

   Slet
  3. Dejligt at høre Helena, Jeg er nødt til at stoppe op undervejs, ellers kan hænder, håndled og fingre ikke følge med :)

   Slet
 3. Dejligt når man kan tillade sig at lade tingene gå i sit eget tempo, hvad jo sjældent er muligt i hverdagen. Hyggelige opgaver I er i gang med :-) Nyd det!

  SvarSlet