lørdag den 6. juli 2013

Stille feriedage


Fire skønne dage i en lille hytte uden det store, får mig hurtigt til at glemme alt det praktiske.


Fynsk campinghygge


Sille rejser til Grækenland i morgen, så det passede lige at jeg kom hjem fra Fyn, og vi kunne ses inden hun skal af sted. Fint tænkte jeg, vejret er godt og låste cyklen op, da jeg i går formiddags tog mod byen.

Jeg havde bare glemt at den var punkteret. At den har stået siden i fredags, hvor alting gik galt.

Det var ikke værre end jeg fandt en bus, vi havde en skøn dag og nu er cyklen afleveret til reparation.

I dag er der ingen planer i kalenderen. Bare stille nydning.

Og mens jeg ingenting laver tænker jeg tilbage på dagene på Fyn, der måske nok var knap så stille, men bestemt også nydelsesfulde.


Fynsk campinghygge

Fynsk campinghygge


Forresten prøvede vi vandaerobic med en attenårig ungersvend som instruktør. Han havde ikke prøvet øvelserne af under vand, men stod på kanten og var skøn at se på, mens han undskyldte at det var første forsøg ud i instruktion.

Det var afsindig morsomt, specielt da han bad os lave bevægelser, der snildt lader sig gøre på bassinkanten, men bliver noget balanceforrykkende under vand.

Han var ung og skøn og pigerne måtte alle som en ned og se/savle, da han et par dage senere stod for fodboldturneringen...

2 kommentarer:

  1. Haha, min den store er paa ferie sydpaa, og dyrker vandaerobic hver morgen. Hun er ellers ikke den sportie type, saa jeg tror du lige gav mig grunden haha.

    SvarSlet
    Svar
    1. Lin, det er slet ikke nogen dårlig grund :)

      Slet