søndag den 28. juli 2013

De sidste timer vrides for langsommelighed


Søndag er sidste dag før ferien er definitivt forbi. Det har været en skøn ferie. Dejlige dage er rullet forbi i en lind strøm, oplevelser har stået i kø og de sidste dages absolutte tomgang har gjort godt.


De to buttede

African Flower Frog


Vi burde tage ud og finde noget læ. Men vi orker ikke. I stedet sidder vi inde i varmen og gisper efter luft, eller udenfor hvor solen ubarmhjertigt bager. Jeg klager ikke, her er bare meget varmt. Måske jeg jeg skulle give parasollen, der absolut har set bedre dage en mulighed mere.

Den lille frø vokser. Det samme gør Emilies taske. Og nogen af de mange andre projekter jeg synes at have startet op i løbet af relativt kort tid. Måske er det varmen, jeg ved det ikke, men det føles svært at fastholde fokus på samme projekt ret længe ad gangen.

Det er sjovt som farverne i de to buttede passer sammen. Emilie valgte farver for længe siden, frøens kom med hjem for et par dage siden. De er hyggelige begge to.

Og det er sjovt at tasken efterhånden som den vokser frem, viser sig som et godt afsæt for alle de hjælpemidler der skal til før den bliver til noget.


Taskeslutspurt


... På vej ud efter skygge og koldt at drikke...

prikker

2 kommentarer:

  1. Det bliver flotte ting, og nyd de sidste timer af ferien.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror de bliver rigtig gode, Violykke :)

      Slet