tirsdag den 9. juli 2013

Tirsdag blev praktisk


Vores ferie er ikke planlagt efter bedste evne i år. Skal nogen have skylden skyder jeg den rask væk mod Anders. Det er vist ikke helt fair, men faktum er, at Anders skal på arbejde igen på mandag, mens Emilie og jeg fortsætter de næste uger.

Altså må det være Anders der bestemmer mest i den her uge. Han ville helst have fødderne oppe i dag, og det skal han da være velkommen til. Jeg benyttede mig af muligheden og satte vasketøjet over.

Det har tørret ude, og dufter nu skønt.


Backgammon på altanen


Mens vasketøjet stadig rumlede i maskinerne, hentede jeg min cykel fra smeden, var om posthuset, fik Emilies fødselsdagsgave i hus og købte kaffe til lørdagens fødselsdagsfejring på stranden.

Senere faldt jeg i søvn på sofaen mens en flok mænd kørte cykelløb i mit fjernsyn og Anders og Emilie på skift tævede hinanden i Backgammon på altanen.

Jeg vågnede tids nok til at se mændene spurte og en enkelt styrte så voldsomt, at det er mig en gåde flere ikke også væltede. Der skal godt nok fokus til at nå at køre udenom med firs kilometer i timen.


Altanen - juli 2013


Køkkenet har fået en tur, og jeg lokkede Anders til at gå med ned og købe ind. På vejen fik vi smidt alle de tomme glas i containeren og proppet alle de tomme flasker og dåser i pantautomaten.

Hjemme igen bestilte jeg omelet med spinat, mozerella og pulled pork i Anders' restaurant.

Det kan man åbenbart godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar