torsdag den 11. juli 2013

Bytur i solskin


Da vi sad nede på den italienske i aftes, fablede Anders og Emilie om tiramisu. Den ene havde aldrig smagt, den andet mente det var noget nær Jordens undergang.

Men med de portionsstørrelser restauranten holder sig, var der under ingen omstændigheder plads til dessert, da tallerkenerne var tomme.

Altså ingen tiramisu. I stedet gik vi hjem.


Bag Planetariet

Skt Jørgens Sø


Anders mente at kunne huske, at Cafe Europa ved Amager Torv og Storkespringvandet engang fik en pris for deres helt igennem fantastiske tiramisu. Han har vist endda smagt den, og kunne skrive under på, at den smagte godt.

Vejret har været fantastisk i dag, så ikke engang Emilies vabler under fødderne kunne få os fra at hoppe ud i det.

Men ak. Cafe Europa har ikke haft tiramisu på menukortet ganske længe.

Vi fortsatte bare. Mod La Glace, som Emilie har et stort ønske om at besøge. Ikke nødvendigvis for at spise tiramisu. Men bestemt for at spise kage.

Men helt ærligt. Der var en kø så lang udenfor konditoriet at vi ikke engang overvejede at stoppe. Det var helt vildt. Da vi timer senere gik forbi igen, var der stadig en lang kø. Stakkels ansatte tænkte jeg, samtidig med at jeg ikke kunne lade være med at tænke, at så kagesulten var jeg alligevel ikke.

Vi når det nok engang.


Parringsleg


I stedet besluttede vi Anders os sig for Estate Coffee. Anders' yndlingskaffebiks. Anders fik kaffe, vi andre hentede Slushice hos 7-eleven. Og brownies fra Estates lille men gode kageudvalg.

Lige ovre på den anden side af vejen ligger Planetariet. Omme bag Planetariet er en skøn udsigt over søerne. Eller i hvert fald Skt Jørgens Sø.

Der satte vi os, nød kaffe og kage, solen, synet af vand og de mange sjove ænder. Og duehannen, der havde travlt med at puste sig op og gøre sig til for en hun, der havde næsten lige så travlt med at være temmelig kostbar.

4 kommentarer:

 1. Hej Henriette. Så må I bare i gang med at lave det selv. Det er slet ikke svært, der skal bare bruges en del skåle, til at piske de forskellige dele.
  Jeg skal have lavet det i næste uge, i en sommer udgave til sønnens og min fødselsdag...
  Kh Charlotte, også fra Rødovre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske Charlotte, jeg tvivler bare på vi nogensinde får det gjort :)

   Slet
  2. undskyld at jeg kaldte dig Henriette...havde lige siddet og læst på hendes blog ;o)
   Kh Charlotte

   Slet
  3. Det er helt i orden Charlotte, sådan kan det gå :)

   Slet