torsdag den 1. september 2011

I regn og slud, i sne og frost..Skal Posten ud, når man er post..


Det lykkedes. Anders slagtede sin egen computer, der alligevel står og venter på nyt bundkort… nu venter den også på ny strømforsyning og grafikkort, eller også skal noget flyttes rundt, når han en dag beslutter, at nu er det tid.

Til gengæld røg netforbindelsen. Heldigvis kunne jeg klare mig med adgangen fra arbejdet, mens Ungersvenden hulkede noget over manglende spil med omverdenen. På den anden side, viste det sig, at han er langt mere socialt anlagt, end jeg lige gik rundt og troede.


Regnvejr og reklameombringning


Men længe inden da, havde jeg lovet at hjælpe Emilie med den famøse lørdagsombringning. Raklamer af i dag er pakket, adresseret og bundtet i rækkefølge, så der skulle ikke være nogen ko på isen. Lige bortset fra at damen på omdelerkontoret havde sagt noget om, at ruten muligvis var noget mærkeligt pakket.

Jo tak. Mere end mærkeligt. Noget nær kaotisk. Og når det så regner af den voldsomme slags oveni, bliver sådan en ombringning noget nær uendelig. Vi har skrevet og fortalt hvordan ruten ønskes bundtet. Desværre bliver det først næste lørdag, og jeg har lovet at klare denne weekend, for Tøsebarnet er ikke hjemme og reklamerne skal ud.


Regnvejr og reklameombringning


Jeg venter mig meget sjov. Specielt med de opgange, der er uvidste grunde findes i tre forskellige bundter, eller de to opgange der åbentbart er blevet flyttet, så otte efter den mærkeligt planlagte rute findes mellem to og fire.

Jeg forestiller mig, det er nemmere, når jeg ved, hvad jeg kan forvente…

Og så håber jeg regnen holder sig væk. Så ilddåben fra sidste weekend, holder sig til sidste weekend, hvor vi endte med at sidde i en opgang og håbe på det bedste. Den medbragte vogn lod vi stå i regnen og håbede på dækkenet holdt tørt.

Det gjorde det. Problemet var mere alt det vand, der allerede var havnet i vognen, hver gang vi løftede og hentede endnu et bundt op. Det ville ikke være nogen dårlig ide med huller i bunden…


Regnvejr og reklameombringning


Siden er beslaget til cyklen fastgjort, så også Tøsebarnet kan manøvrere den tunge vogn.

Skulle nogen være i tvivl, er det faktisk hårdt arbejde at rende rundt med reklamer. Jeg var i hvert fald ikke i tvivl om, at jeg både har muskler i overarme og inderlår, dagene efter sidste lørdag…

4 kommentarer:

 1. God motion, gode penge (forhåbentlig) og en sød mor :-)

  SvarSlet
 2. Lene, jeg er faktisk lidt spændt på det med pengene :)

  SvarSlet
 3. Uha, det er en tung tjans at være avis- og reklamebud. Jeg synes det er rigtig godt, at du bakker hende op på den måde, så det hele ikke bliver helt håbløst.
  God tur i morgen og så håber jeg ikke du bor i "Byen hvor husene byttede plads".
  Læs historien, som er skrevet af Louis Jensen, her:

  http://www.e-pages.dk/gennemsyn/23/100

  KH Mette

  SvarSlet
 4. Sikken skøn historie Mette.
  Jeg håber nu alligevel at husene bliver hvor de er, når jeg skal ud og lege post :)

  SvarSlet