søndag den 9. januar 2011

På tur


Jeg er løbet tør for skabeloner til patchworktæppet. Selvom tiden løb, troede jeg godt, jeg kunne nå forbi en butik med salg af den slags.

Jeg nåede det også, og ville også have været kommet hjem med flere, hvis ikke lige jeg havde forsøgt mig et nyt sted, med mulighed for flere småblomstrede stoffer til projektet.

Jeg valgte det forkerte sted, for de lå hverken inde med skabeloner eller stoffer med mønstre, der faldt i min smag.

Tiden var knap, og i stedet for at ende foran en lukket butik tog jeg hjem igen. På mandag er der så nye muligheder for at komme videre med sekskant på sekskant. Med hjælp fra nettet er det endda gået op for mig, at patchworkbutikken, der lå i Glostrup, og som jeg havde glemt – jeg plejer at tage til Lyngby – flytter og åbner nærmest lige rundt om hjørnet netop mandag morgen.

Via deres hjemmeside er jeg også ret sikker på, at de sælger de famøse skabeloner. Jeg er klar mandag formiddag…

Men inden jeg nåede helt så langt, stod jeg på hjørnet af Tårnvej og Roskildevej og ventede på en bus. Sjovt nok kommer der altid mange flere busser i den modsatte retning, når men har en smule travlt og tripper for at komme videre.

Mens jeg stod der, kørte endnu en bus forbi med noget der lignede en helt ny streamer på siden. Helt ny har den nok ikke været – men mindre nogen er tidligt ude, for streameren lovede mig åbent alle dage frem til jul.

Det synes jeg er sjovt, og så kan det blive helt hyggeligt at stå der, midt i et kedeligt kryds og vente på en bus, der er forsinket af vind og vejr.


juleåbent i januar


Hjemturen bød også på forsinkelser, så jeg travede derudad i ventetiden efter transport. Jeg endte ved Husum Station og frydede mig over tågen og udsigten.

Jeg kan godt lide tåge. Tåge der pakker ind og giver lidt mere eventyrstemning end almindeligheden, beton og hverdagen giver.


tåge over skinnerne

3 kommentarer:

 1. hej pernille
  skønne billeder - øv for en weekend uden skabeloner.....- men tag du trygt en tur til Ann... hun har med garanti både skabeloner og lækkert stof
  kh♥

  SvarSlet
 2. Ja, den bus med julestreameren er da helt sikkert meget forsinket - gad vide, hvor langt den er kørt, når den først er vendt tilbage nu ;o)

  Det nederste foto er bare så dejligt!

  SvarSlet
 3. Marianne, jeg tror nu egentlig en weekend med andet på programmet også er en god ide, og så vil jeg glæde mig til at se udvalget på mandag :)

  Mette, ja det er ikke til at vide :)
  Jeg er ret vild med tåge :)

  SvarSlet