fredag den 7. januar 2011

Fredag formiddag


januar 2011


Fredag er ugens sidste dag og bebuder af weekenden. Jeg ville slet ikke have noget imod en tidlig weekend, men fredag er også årets første fest. Fester betyder sene hjemkomsttider og masser af glade børn.

Måske er jeg ikke helt klar lige nu, men det bliver jeg. I stedet nyder jeg formiddagen og visheden om at fredag starter sent og jeg kan tulle rundt og lave lige præcis det jeg har lyst til.

Lysten har givet liv til endnu et par blomster til samlingen.

Mit tæppe skal være stort nok til at sno om mig, ligge over mig eller under mig på en skovtur. Jeg har tegnet en plan, beregnet, klippet, presset, riet og er slet ikke nær færdig.

firs blomster skal der til, og efterhånden er bunken af de færdige vokset til knap halvtreds. De sidste er klippet men endnu hverken riet på skabeloner eller sorteret i forhold til midterbrikken i de enkelte blomster.


bunken vokser


Min plan går på at ikke to blomster må være ens. Helst må der heller ikke være to, der er modsatte. Så vidt jeg kan regne ud, er det muligt, men jeg mistede overblikket sidste jeg gang jeg sorterede, og er sikker på det er langt lettere, når den nuværende færdige portion hænger sammen.

Det skal nok lykkedes, og mens jeg diskuterer med den sekstenårige om vigtigheden af eksamener, tror jeg lige der kan blive tid til endnu en blomst – eller to.

6 kommentarer:

 1. Nej! Du kender mig ikke. Men jeg er begyndt at læse din blog! Den er utrolig god. Fedt, du vil lave et tæppe. Du laver tilfældigvis ikke sådan et, og sægler ;) ?

  SvarSlet
 2. Sol ! Jeg ligger her og kan se ud på den.
  Vigtigheden af eksamener..Dét kan være svært at fatte når man er 16 og livet er fuld af spændende muligheder :-) Smukke blomster !

  SvarSlet
 3. Er imponeret over dit tæppeprojekt. Sikke et arbejde. Glæder mig til at se det færdige resultat. Meget inspirerende blog. Tak for det!

  SvarSlet
 4. Tak Ninna. Nej jeg sælger ikke. jeg laver det her, og så forestiller jeg mig ikke nogensinde at skulle sy patchwork i hånden i de mængder igen - det skulle da lige være, hvis jeg engang bliver farmor og der er brug for små søde tæpper :)

  Losarinas mor, det er lige det. Eksamener og sekstenårige går ikke særlig godt i spænd. Men vi diskuterer videre og håber på det bedste :)

  Tak Irene, jeg glæder mig også til det færdige resultat :)

  SvarSlet
 5. Du er totalt for hurtig! Jeg er meget, meget imponeret over at så mange blomster allerede er færdige...

  SvarSlet
 6. Christunte, jeg har også set rigtig meget Venner :)

  SvarSlet