torsdag den 21. oktober 2010

Århus


Århus


Nu var det hele ikke indedøre og morgenhår. Selvom det måske lige var ved at være i overkanten. Men så smed de mest energiske af ungerne ud, og så er morgenhår, the og stik i sofaen slet ikke så ringe endda.

Enden blev at de eneste ture udendøre, var turene mod indkøb. Og så kan selv Føtex være en oplevelse.

Heldigvis lagde vi også vejen forbi Århus, hvor drengebarnet tog i biografen med en kammerat, mens ungdommen med Tøsebarnet på slæb gik på Aros, hvor den siddende dreng viste sig at være en smule skræmmende.


Århus


Vi voksne delte os også, for Michael ønsker sig brændende en ny version af den sweater Nina strikkede for mindst tolv år siden og nyt garn skulle findes. Det synes den mandlige halvdel ikke var blandt det mest spændende de kunne foretage sig og fandt i stedet frem til delikatesseafdelingen i Salling, ost, pølse og slåensnaps til den helt store guldmedalje.

Vi andre fandt garn, der desværre ikke var på lager – men vente kan vi (vi, for jeg har lovet at lægger hænder, pinde og udregninger til). Vi fandt også enkelt flødebolle af den gennemførte slags, inden vi igen stødte til mandfolkene, telefonerede med ungdommen, der fik besked på at finde bussen, inden vi selv fyldte bilen og kørte nordpå igen.

Jeg holder meget af Århus og selvom det kun blev til et kort kig denne gang, så er det helt i orden med mig.

2 kommentarer: