mandag den 5. juli 2010

Feriestart


Mandag er lig med ferie. Officielt. Jeg har allerede haft flere fridage og feriestemningen har for længe siden indfundet sig.

Gårsdagen bød på hygge, the i lange baner, lummerhede i Søndermarken, pizza, snak, en sen fødselsdagsgave og opfølgning på lange tider uden at have set hinanden.

Emilie tog med. Skuffende venindeplaner blev ikke til noget og i stedet hyggede hun sammen med os andre, gik løs i Bedstevenindens skobeholdning og besluttede, de ændrede planer til trods, at dagen havde været god.


ærme


Zebraens første ærme voksede støt og når vi senere i dag bliver hentet af søsteren min, for at tage niece Victoria med til Nakskov og min far nogle dage, skal zebraen med, og mon ikke den vil være tæt på færdig.. hvis ikke helt færdig, når vi onsdag aften igen rammer matriklen.

Imens vokser og gror det på altanen, og den enlige blomst, der har valgt at berige os med smukke orange blomster vælter sig nærmest i knopper, der helt sikkert vil byde os velkomne i fuldt flor, inden vi når hjem igen.

Om lidt får jeg travlt, listen på borden der rummer både vasketøj, billetter, campingpas til senere på ferien, cykelreparation og en opskriftssamling, der måske endnu er til at få fat på, skulle gerne være afkrydset inden søsteren min samler os op i eftermiddag.


fine knopper

4 kommentarer: