søndag den 30. november 2008

Hektisk


Det startede helt fint.


Cyklen til toget - toget til høje Taastrup - vente 20 minutter - tog mod Roskilde eller rettere Trekroner.


Det tager et kvarter at gå fra stationen til Stof & Stil - nøjagtigt een time senere var jeg klar til tilbageturen.
Tiden passede - gå til stationen - vente 2 minutter - tog til Høje Taastrup - bus mod Ikea. Ca en time og et kvarter senere stod jeg i ikea.



Jeg havde listen klar, vidste hvad jeg skulle have.
Alt burde være i underetagen, så eneste grund til at bevæge mig højere op i huset, var min skrigende mave, der blev belønnet med en skålfuldt varm suppe. det trængte jeg til, for alt var efterhånden temmelig vådt :)


Okey klokken var måske lidt mere end jeg havde regnet med, så jeg udsatte aftalen hos min mor en time, slet ingen problem.

Problemet dukkede først op da jeg ville finde den her knage til at hænge over en dør, som jeg længe har savnet, da bøjlestangen i mit klædeskab er nærmest ikke eksisterende.
Hjemmefra havde jeg tjekket at den stadig føres og kunne endda konstatere at der skulle være masser.


Godt - den er nok omkring afdelingen med hylder og knager... Hmm måske jeg bare ikke er så god til at finde den ... lede, lede - nej her er den ikke.
Finder lige det andet jeg skal have, og begiver mig så mod afdelingen for skabe og reoler på anden sal... Hmm, nej det ser ikke ud til at være her - hov nu er den afdeling ikke længere, det her er køkkener, men hvor er her dog mange medarbejdere jeg kan spørge. På den anden side, her er også kø til at spørge, jeg går lige tilbage gennem reolafdelingen og ser om jeg kan finde en anden at spørge... hey der er en mand jeg kan spørge! Adspurgt bliver jeg sendt tilbage til køkkenafdelingen... okey - kigger lige selv, den må være her et sted ... Hmm, nej tager opstilling og venter på at kunne spørge.... vente, vente, vente ... okey spørge - den findes i afdelingen i underetagen - næ nej, der var den ikke, kan du ikke lige se efter og sige mig præcis hvor jeg finder den... damen roder rundt på computeren, der kommer med et svar.. Tada - knagen findes i badeværelsesafdelingen!


Se det havde jeg aldrig gættet :)

Fik mine knager, og vendte hjemad. Klokken var nu så mange at jeg endnu engang måtte udsætte aftalen, og dermed også middagen (godt jeg var den eneste gæst), mente ellers de bare skulle spise, men de insisterede på at vente.


Bus mod Høje Taastrup - trappen ned til S-toget - så toget køre - næste tog kører om 20 minutter.

2½ time senere end først antaget ankom jeg hos min fru moder.
Dejlig mad, dejlig aften, godt selskab.

3 kommentarer:

  1. Men alt lykkedes tilslut !
    Kun 15 min fra Trekroner station... Har ikke været der siden jeg engang havde tilgang til bil.
    Tak !

    SvarSlet
  2. Og sikke et vejr - det stod jo ned i lår tykke stråler.... Godt at fru Moder ventede med varm mad:-)

    SvarSlet
  3. Det var dejligt, og jeg fik næsten alt det der stod på mine lister :)

    SvarSlet