søndag den 9. november 2008

Dagen derpå


Mens jeg i går aftes var til tøsekomsammen, havde Anders besøg af lillebror og en kammerat - meningen var vist at de skulle drikke sig i hegnet.


Min aften var rigtig hyggelig. Et sammensurium af kvinder, hvis eneste fællesfaktor var, at vi alle kender hende der holdt fest. Selvfølgelig betyder det grupperinger i forhold til dem, man i forvejen kender, og det var rigtig hyggeligt.

Vi var nogen stykker, der fulgtes hjem, efter vi havde ordnet verdenssituationen (eller i hvert fald havde rundet alt om vores ungers klasse - os der kendte hinanden, var nemlig alle fra klasserådet) var jeg lidt spændt på hvordan der ville være derhjemme - ville jeg møde tre stive gutter, eller ville de stadig være i stand til at stå på benene....?

Hjemme var der helt mørkt... helt stille... bordet flød med flasker, det så ud til de havde fulgt planen. Men hvor var de? De sov.
- Så sent synes jeg heller ikke jeg kom hjem!


I morges var jeg den første opppe, og undrede mig en smule, da der ingen var i Daniels seng, men dog kunne høre lyde fra Emilies værelse - okey så ligger der nok en der ... Men der var to par sko jeg ikke kendte. Hvor er den sidste??

Jeg lavede the, læste i min bog og langsomt vågnede de. Det viste sig at begge gæsterne havde vurderet, det ville være bedst at befinde sig tæt på toilettet - hvorfor to næsten to meter høje mænd havde klemt sig sammen i Emilies seng, der er 18 cm kortere end normalt. Jeg har nemlig savet af den, for at den kunne være på den korte led af værelset...

Hvor ville jeg gerne have set det :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar