mandag den 8. september 2008

Dobbelttjek??


I mine børns skoler er det sådan (det er det vist i hele landet), at der pligt til samarbejde mellem skole og hjem. Det betyder bl.a. at man som forælder er pligtig til at møde op til forældremøder. Man har også pligt til at deltage i skole-hjem samtaler, men det er ikke så vigtigt lige nu.


I Emilies klasse er forældremødet nært forestående, så vi har fået en indbydelse - eller er det en indkaldelse til mødet.

Nu er det så, jeg går i baglås og føler mig en smule provokeret... I brevet står der, at det forventes, at der deltager forældre for alle børn... samtidig er der nederst på siden en slip, der forventes tilbageleveret, hvorpå vi som forældre skal notere om vi kommer eller ej....

Jamen... Jamen ... Jeg har jo lige fået at vide, at jeg skal komme!

Jeg synes som forælder, at selvfølgelig skal jeg deltage, og selvfølgelig er jeg interesseret i at vide, hvad der sker i mit barns hverdag.. men jeg nægter at fortælle at jeg kommer...

Det er så mit barnlige korstog :)

3 kommentarer:

  1. Hejsa
    Syntes ikke at der er så mange der har skrevet en hilsen på din blog, men kan se at du også er ny her ;o)
    Men en lille hilsen fra fyn, og det gør mig ondt med din faster! Hader når trafikken tager dem vi holder af !
    Fynpige/Lene

    SvarSlet
  2. Tak for din hilsen.
    Ja det er meget nyt, men også meget sjovt. Jeg er lidt spændt på, om jeg bliver hængende, eller om jeg pludselig får nok :)

    SvarSlet
  3. Hej.
    Ja sådan har jeg det også *SS*
    Syntes det er meget hyggeligt at kigge rundt på andre blogge, men man kan også hurtigt fornemme at "de andre" kender hinanden lidt i forvejen. Så det kan være lidt svært at komme i kontakt med nye !
    Og så kan det være ret svært at følge med de hurtig strikker *GG*

    SvarSlet