tirsdag den 3. januar 2017

2016


2016 har været et forrygende år.

Året har været fyldt med dejlige oplevelser og er forsvundet med lynets hast. Året har været fyldt med glæde, læring og travlhed. Travlhed er nok det jeg lige nu husker bedst. Travlhed, der har fået dage, uger og måneder til at forsvinde, men heldigvis har jeg gode kolleger. Vi passer på hinanden – også når vi har travlt.

Der har også været smukke oplevelser. Emilie fyldte atten, min far femoghalvfjerds. Vi var til bryllup, til guldbryllup og utallige er gangene vi har være frem og tilbage over storebælt. Jeg har været til Garnstafet, blogtræf, Strik i Todbjerg og AoH messe. Jeg har været landet rundt i Aarhus, Aalborg og Rødby. I København var der Walkathon, Knitwork, popupstrik og onsdagsstrikken i Glostrup.

Januar forsvandt i en operation, jeg ingen mén har af, mens november forsvandt mellem børn og hekstisk julegaveproduktion i Hobby. Undervejs var der ferier, Emilie var med skolen i Berlin, Anders og jeg var på ferie alene (for første gang) også i Berlin. Vi var i Helsingborg, i Kolding, i Maribo og spiste frokost på Stationen i Vrads.

Emilie holdt fest, min fødselsdag blev fejret i det grønne, drengene i 8. blev konfirmeret, i Klubben holdt vi fastelavn, halloween, tog i Tivoli og overnattede i det fri. Niendeklassernes sidste skoledag var som altid en fest og Emilie dimmiterede fra 10. klasse. Siden startede hun på Grundforløb1 mod PAU – det slutter lige om lidt og optagelsen til Grundforløb2 er i hus.

I sommersolen eksperimenterede jeg med plantefarve  i solen, mens vi på skolen arbejder mere og mere akrtivt mod den grønne profil. Vi affaldssorterer, genbruger og omdanner. En uddannelse og en konference om pædagogerne i skolen har gjort sit til mere udfordring og spænding i hverdagen og undervejs har vi lavet bolsjer, julegaver og leget med LEGO.

Jeg har været på workshop i tunesisk hækling, bargello, broderi, løbbinding og opdagede Creative Space. Jeg har set ishockey, været på Bornholm, i Paris, været på troldejagt i nabolaget og en enkelt tur på stranden.

Jeg har været sammen med skønne mennesker, haft skønne oplevelser, og jeg ved der venter endnu mere lige rundt om hjørnet.



januar

Januar var operation, sygemelding, langsom rekonvalesens og korte ture udenfor.
Smiley på astfalten, Crazy Kjolestrik som sygdomsunderholdning, Dagen derpå, Frost, Minecraft Zombie til Jonathan, Alt inden for rækkevidde, State of Mind, Korte ture rundt om blokken  - og de længere ned om branddammen.



februar

Februar var tilbagevenden til arbejde, fastelavn, vinterferie og opdagelse af Creative Space.
Første besøg hos Creative Space, Sne, Fastelavn, I det fri, Crazy Kjole, Karklud i patent, Stalin, 70’er leg på tændstiksæsker, Ny taske til min søster.



marts

Marts var forårstegn, blogtræf, familiehygge og et slag for de hjemmestrikkede karklude.
Forfald, Et længe glemt strikkeprojekt, Afhentning af porcelænsmalingsprojekterne, Patentvarme til Anders’ hals, Besøg hos min mor og en tur på legepladsen, Forårsfryd, Fuglekamp, Blogtræf hos Violykke, Karklude i kilovis.



april

April var min fars 75 års fødselsdag, maling, broderi og lyse aftener.
Emilies start på projekt skåle til et fremtidigt hjem, BargelloKulturstationen, Forårsfornemmelser på min fars fødselsdag, Konfirmation for en flok glade drenge, Enlig krokus, De første malede gaver, På spring, Skålen er hentet, Lys over Frededriksberg.



maj

Maj var utallige ture over Storebælt, Bryllup, Sølvbryllup, Tivoli og sidste skoledag.
Med EmilieStatens Museum for Kunst, Kærlighedsfad, Blue Sand til Emilie, Sommeren er på vej, Yndlingsmenneskene på en sølvbryllupsdag,. Storebælt, Tivoli, Skumsprøjt, Jeff og Marianne.



juni

Juni var sommer, overnatning, Aarhus, min 45 års fødselsdag og årets eneste tur på stranden.
Fødselsdagstæppe til Emilie, Landporten i Nyborg, Dimission, Garnstafet i Aarhus, Konference om pædagogen i skolen, Årets strandtur, Kjolestrik, Overnatning i det fri, Leg med puslespilsbrikker.



juli

Juli var sommerferie, Berlin, Helsingborg, Vestbad og Emilie fyldte 18 år.
Hæklet kjole i Potsdam, Berlin, Druer, Vestbad, Helsingborg og Kärnen, 18 år, Frilandsmuseet ved Frederiksdal, Phoenix Wing, Alexanderplatz.



august

August var besøg i Rødby, solar dying, Strik i Todbjerg og frokost på Vrads Station.
Broderiworkshop i børnehuset i Todbjerg, Farvning med rødløgsskaller, PopupstrikDet Ny Teater, Henriettes have, Hæklet kjoleAnnes station i skoven ved Vrads, Blomster fra Emilie, Havens tomater, Forsøg med farvning i solen, Holger. 



september

September var blogtræf, Ecco Walkathon, Kolding, Knitwork og mere farvning i solen.
Modne druer i haven, Ecco Walkathon, Blåtræ og pileblade, Avocadosten, Koldinghus, Troldejagt, Knitwork strikkefestival, Valnød, Workshop i løbbinding.



oktober

Oktober var den årlige familiesammenkomst, Bornholm, Paris og strikkeweekend i Maribo.
Smukke gader i Maribo, Løbbundet kurv, Svanen af Svaneke, Bornholms Rovfugleshow, Notre Dame, Ellekogler, Løbbinding, Bornholms natur, Paris.



november

November var tidligt mørke, ishockey, stress på arbejde og strik i sofahjørnet.
Building Blocks, En tidlig måne, Geilsk Resume, Ishockey, Fine markører, Frugtfad, Westknit Mystery Kal, Julesokker, Karklude.



december

December var julehygge, julegaver, julemarked, juleture, juletræ og skønne timer med familien.
Frostfrit, Til lånerne, Lillejuleaften, Juleleg med LEGO, Frakkestart, Juletræet ryger overbord, Portvin, Pakkeleg, GenbrugsjulemarkedNytorv.



farver

prikker

4 kommentarer:

  1. Hvilket år :)
    Fantastisk så meget der er sket og du er god til at dokementere i billeder og ord 😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Miri, når jeg ser tilbage er det nærmest overvældende :)

      Slet
  2. Ja sikken et år - dejlige oplevelser med dig {;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Bestemt Lona, mon ikke vi kan stoppe nogle flere i året der kommer? :)

      Slet